Chris Liebing és Pfirter először 2004-ben találkoztak, a South American Music Conference-en. Juan Pablo volt Christoph sofőrje…
Kevin Saunderson olyannyira büszke lehet a fiára, ugyanis a fellépéseken előszeretettel játssza, Damarii Saunderson Shadows snippet című zenéjét.
Az 1998-as naganoi téli olimpia hivatalos dalát, a Fire In White-ot nem más írta és szerezte, mint Ken Ishii.
Mint az közismert, Derrick May, Kevin Saunderson és Juan Atkins a techno atyjai. Akik ráadásul egy középsikolába jártak Belleville-ben, ezért Belleville Three-nek is nevezik őket.
A Berghainban nem is olyan rég magyar dj is fellépett, aki pedig nem más, mint Lower Order Ethics, azaz Lednitzky Szilvia, akit a Technokunst szervezőcsapatából ismerhetünk.
Ray Okpara Nigériában született és élt 9 éves koráig.
Kölsch nem november 17-én fog először Magyarország zenélni. Néhány hónappal ezelőtt ugyanis Avicii-nek warm upolt, Rune RK alteregójával.
Billy Nasty készítette a „Journeys by DJ’s” sorozat legelső részét 1993-ban, ezzel pedig bekerült a Guinnes Rekordok Könyvébe, mint az első DJ, akinek a nevéhez kereskedelmi forgalomban is kapható mix cd fűződik.
Jay Lumen Strange Fruit című lemeze – mely a Drumcode-nál jött ki – 16.000 körüli eladott példányszámot tudhat magáénak, ami 16-szoros Aranylemez és 8-szoros platina lenne itthon.
Guy Gerber fiatal korában óriási tehetségnek bizonyult a labdarúgó pályán is, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy annak idején az izraeli U16-os válogatott mezét is magára húzhatta.
]]>