A GROOVE megnyitásával nem csupán egy új szórakozóhely nyílik Budapesten, de egy olyan intézmény, amely nem felejti el, honnan indult az, amit ma techno-nak nevezünk.
Ipari környezet, ipari zenék ipari mennyiségben, aminek első felvonása és egyben nyitánya rögtön egy maratoni line-up felvonultatásával fog kezdődni, ahol a magyarországi techno szcéna legautentikusabb szervezőcsapatainak legnagyobb arcai fogják tiszteletüket tenni.
Hogy kikről beszélünk? Azokról, akik megalapozták és felívelték itthon a techno kultúrát. Azokat, akik az élvonalból érték el a legnagyobb eredményeket a hazai szcénán belül. Olyan szervezőcsapatok DJ-it, akiket nem lehet nem ismerni, és akik nélkül ma nem tartana ott ez a műfaj, ahol tart!
És, hogy mindezt egy egészen parádés Opening Party keretébe tudjuk foglalni, minden meghívott szervezőcsapat képviselője egy-egy órányi B2B keretében fogja szétverni az éjszakát. A sor pedig a legkevésbé sem rövid!
Technokunst: Isu b2b Dork
Concorde Events: Nils b2b Lifeform
Shockwave: Sigee b2b Kiri
SHOWDOWN: Calman b2b Rexam
MayDay Hungary: Jankec b2b Szeka
Techno Mission / DirtyBass: Grega b2b Simon
HS: Igor Do’urden b2b Jay Cortez
Psystem Error: Benzol b2b Steve
REMEMBER?: Francesco b2b Gatex
Ceremóniamester: MC Spot
Aki tehát egy igazi techno ünnepre vágyik és szeretné (újból) megérezni azt, hogy honnan is ered mindaz, amit ma magyar techno-nak hívunk, annak december 19-én a GROOVE-ban van a helye, hogy azok között legyen, akik “elsőáldozókként” avathatják fel Budapest legújabb és egyik legkülönlegesebb helyére épített techno-templomát.
Ticket info: http://rememberevents.hu/jegyvasarlas/
Elővételes jegyek november 7-től december 18-ig!
– Elővételben: 2000 Ft / 6,5 Euro
– Helyszínen: 2500 Ft / 8 Euro
Esemény: https://www.facebook.com/events/796485377086093/
Facebook oldal: https://www.facebook.com/Thegroovebudapest
Groove megközelítés BKV-val:
Pl 4-6-os villamossal haladva, leszállsz a Boráros téren! Majd felszállsz a Csepeli HÉV-re, (9 perc, 3 megálló), leszállsz a Szent Imre térnél, majd Sétálj be a Csepel művek főbejáratán a színesfém utcába ( a hévről leszállva egyből ott a bejárat) Körülbelül 10 perc (850 m)! Végig kövesd a “Remember?” logóval jelzett táblákat!
útvonaltervező link: http://goo.gl/maps/jPldW
]]>