Vannak a világon különleges helyszínek, ahol életreszóló élmény fellépni mint lemezlovas. Nyilvánvaló, hogy több évtizedes karrierje alatt Richie Hawtin is tudna nekünk mesélni ilyenről. Szerintem elég csak a tavalyi rögtönzött, egy tabletgéppel előadótt szettjét említeni Ibiza egyik strandján.
A 2013-as Guggenheim International Gala (GIG) szervezői örömmel jelentik be, hogy november 6-i rendezvény vendége nem más lesz, mint Richie Hawtin. Az esemény este kilenc és éjfél között tart, a Guggenheim Ifjú Gyűjtőinek Tanácsa és a Dior szervezésében.
A Hawtin család egy speciális show műsorral készül a múzeum előcsarnokában, mivel Richie segítségére lesz Mathew, az öccse is.
Az esemény bevételét a Solomon R. Guggenheim Alapítvány működésére fordítják, ami segíti a múzeumot számos innovatív oktatási és kutatási program megszervezésében, valamint a páratlan modern és kortárs műalkotások gyűjteményének bővítésében.
A Guggenheim International Gala bor és röviditalkészletét a Moët Hennessy USA biztosítja. A november 6-i bulira a jegyek korlátlan italfogyasztást biztosítanak. A sima jegyek 125, a VIP jegyek 500 dollárba kerülnek. Aki esetleg épp arra jár, az az alábbi címen foglalhat jegyeket limitált példányszámban:
guggenheim.org/gigpreparty
]]>