Jay Lumen két hétig turnézott Ausztráliában a kontinens 6 különböző városát érintve. Ez már önmagában is szenzáció értékű, ám azzal hogy Jay mindeközben a Beatport No.1 pozíciójáig jutott legfrissebb, Nobody című dalával, egyenesen hihetetlen!
Alig számolhatunk be Jay Lumen 2013-as USA turnéjáról, hősünk máris újabb kontinenst utazott körbe, hogy megtáncoltassa a helyi közönséget. Persze ennél messzebb nem is utazhatott volna, hiszen ezúttal két hétig turnézott a mesés Ausztráliában.
Jay turnéja öt ausztrál várost, Melbourne-t, Sydney-t, Cairns-t, Adelaide-t és Brisbane-t érintette, plusz ellátogatott az Ausztrália sarkától nem messze eső New Caledonia paradicsomi szigetére is egy remekbe szabott DJ szett erejéig.
Ami a fantasztikusra sikerült turné értékét még inkább emeli, hogy Jay Lumen legfrissebb kislemeze az Ausztrál turné kezdete előtt négy nappal jelent meg. Az első hétvége záró buliján pedig Jay már azt ünnepelhette, hogy az EP Nobody című dalával a Beatport tech house chart-jának legfelső fokán, tehát a No.1 pozícióján trónol. Ez azt jelenti, hogy megjelenéstől számított mindössze hét nap leforgása alatt a dal mindent és mindenkit maga mögé utasított a listán, többek között olyan sztárok dalait, mint a Booka Shade, a Groove Armada, Tiga, Kink és még hosszan sorolhatnánk.
A dalt egyébként az Egyesült Királyság több rádiója is már most az év tech house – deep tech szerzeményének kiáltotta ki, ugyanis állítólag a britt klubbokban az elmúlt hétvégén a Nobody forgott a legtöbbet.
Ahogy a Fresh FM műsorvezetője aposztrofálta, „Jay Lumen a Nobody-val sokadszorra mutatja meg, hogy az igényes, vagy akár underground elektronikus zene legalább akkora érdeklődésre tart számot világszerte, mint a milliárdos médiagépezet által agyonerőltetett pop house.”]]>