Exkluzív dj-mixek és fesztiválhanganyagok?
EB rádió-applikáció.
Videó streamek és koncertfelvételek?
EB videó-applikáció.
Rögtön tudni szeretnél mindent?
EB hírek-applikáció.
Az appok ingyenesen letölthetők az Electronic Beats honlapról: www.electronicbeats.net
Az Electronic Beats az elmúlt években Európa többi országához hasonlóan itthon is a zenei élet biztos pontjává, a friss, előremutató zenék védjegyévé vált. Budapest menő kávézóiban és klubjaiban újra megjelentek az Electronic Beats magazinok és a Slices DVD-k, melyeket néhány nap alatt elkapkodják a szemfüles partiarcok. Az Electronic Beats Festival idén októberben harmadszorra töltötte meg a Millenáris Teátrumot és mutatta meg, milyen egy minden értelemben felsőkategóriás zenei rendezvény.
Az Electronic Beats világát mostantól bárhova magaddal viheted az EB Appok jóvoltából. Az EB partikat dokumentáló, zenészeket bemutató, és más exkluzív tartalmakat kínáló EB Video App, a számtalan mixet felvonultató EB Radio App és az aktuális klubzenékhez, eseményekhez és kulturális élethez kapcsolódó híreket felvonultató EB News App új színt visz okostelefonod és a te életedbe.
Az EB appokkal az elsők között vehetsz jegyet a hazai, vagy a külföldi Electronic Beats eseményekre.
Electronic Beats Radio App
(IOS – iPhone / Android 2013)  
A Radio applikációval exkluzív dj mixeket, fesztiválközvetítéseket hallgathasz, és kedvedre böngészhetsz a legfrissebb irányzatokat felvonultató zenetárban. A világhírű dj-k és live act-ek zenéi mellett feltörekvő tehetségek műveit is elérheted egyetlen érintéssel.
Válaszd ki kedvenc mixeidet, oszd meg őket ismerőseiddel, vagy játszd le őket otthon Apple AirPlay-jel.
Töltsd le ingyen az EB Radio Appot!
http://goo.gl/s2mcZc

Electronic Beats Video App
(IOS – iPhone, iPad)
Az Electronic Beats DVD sorozata, a Slices mostmár a zsebedben is elfér. A Video applikációval bárhol, bármikor elérheted a több, mint 300 felvételből álló gyűjteményt. A HD minőségű videókat az „offline” üzemmód segítségével már internet elérés nélkül is újranézheted. Apple TV-n keresztül pedig az otthoni képernyők előtt is élvezhetők a felvételek.
Töltsd le ingyen az EB Video Appot!
IOS – iPhone: http://goo.gl/x3bFd4
Android: http://goo.gl/eo40Lj
Electronic Beats News App
(Windows telefonok)
Az EB News App segítségével most már Windows telefonokról is elérhetőek az elektronikus zenei szcéna legfrissebb hírei. Az RSS-olvasón alapuló ingyenes szolgáltatással elsők között juthatsz Electronic Beats-es hírekhez.
Töltsd le ingyen az EB News Appot!
http://goo.gl/MFXSJy
John Talabot a 2013-as budapesti EB fesziválon: 
http://youtu.be/3BqIkZRHs0I
Nicolas Jaar a 2012-es budapesti EB fesziválon: 
http://youtu.be/qauomgfeQkQ]]>