Lassan véget ér az idei év és mi is elérkeztünk a jubileumi tizedik Primate Sessions közzétételéhez. Az előző két podcast alkalmával elkanyarodtunk a keményebb ütemek felé, most azonban egy sokkal könnyedebb hangvételű darab következik. Sokat gondolkodtam, hogy tartsuk-e a hónap utolsó péntekjét avagy az időzítést felborítva tegyük át szilvszter estéjére hangolódásképpen egy bulira. Végül rendhagyó módon az aranyközépút mellett döntöttem és egy vasárnap délutáni zenehallgatásra invitálnék mindenkit.
Ahogy már említettem, ezúttal más vizekre evezünk, ami több okból is igaz. Mai podcastünk egyenesen az USA-ból, egészen pontosan San Francisco-ból érkezett. Levente neve sokak számára ismerős lehet az idén megjelent Renaissance Masters Series albumon található megjelenései által. Produceri munkásságából és mixeiből is árad a letisztultság és a nyugalom. Most is egy közel egyórás, rendkívül különleges és kellemes downtempo szelekcióval lepett meg minket. Érdemes meghallgatni!
Primate Sessions 010 mixed by Levente
Tracklist:
01. Transa – Timeless
02. XX – Infinity
03. Pink Floyd – Learning to Fly (Levente rework w/ Charles & Eddy – Would I lie to you)
04. Mimi Page – Treading the Abyss
05. Orsten – Fleur Blanche
06. Elcho – Stop the World
07. Escadet – New Conditions
08. Rubies – I Feel Electric
09. ID
10. Delirium – Flowers Become Screens
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/126770353″ params=”color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Primate Sessions 010 mixed by Levente by Martonfarkas on Mixcloud

Primate Sessions 010 mixed by Levente.m4a]]>