Idén ünnepli 15-dik évfordulóját a csehek híres beltéri techno fesztiválja.

Sokak számára már nem kell bemutatnunk az Apokalypsa néven futó rendezvényt, de hátha vannak, akiknek újat mondunk vele. Eredendően Csehország és Szlovákia közös legrégebbi és leglátogatottabb techno partijának 1999-től 2007-ig a brno-i Bobycentrum, majd 2008-tól a BVV rendezvény központ egyik csarnoka ad helyet.

Az idei év különleges az Apokalypsa életében, fennállásának 15-dik évfordulóján 2 alkalommal kerül megrendezésre, melynek első kiadása február 28-án 3 színpadnyi művésszel várja a látogatókat.

EXCELENT NAGYSZÍNPAD
Idén a nagyszínpadon a klasszikus techno mellett a kortárs előadó művészeket is felvonultatják, felvennék a nyúlcipőt, hogy az esemény ne törpüljön el a stílusirányt adó Awakenings, Time Warp vagy Mayday rendezvényei mellett. A fellépők Pan Pot, Cari Lekebusch, Ken Ishii, Egbert & Secret Cinema Live, Gary Beck, Spiros Kaloumenos, Nois.

CUBBO HARD SZÍNPAD
Közkívánatra a hard techno szerelmesinek idén külön színpaddal készül az Apokalypsa. Egész este lehet taposni a nemzetközi BPM harcosaira, akik jelen esetben Frank Kvitta, Buchecha, Fernanda Martins & Sheefit, Underdogz, Golpe & Friends.

ELEKTRA Clubbing SZÍNPAD
Idén először indul az Elektra színpad, ahol a clubestek világára jellemző finomabb techno és tech-house irányzatot képviselik a környező országok előadói, mint Valentino Kanzyani, Lucca, Orbith, Subgate, Misa Salacova, Sebastian Deluca, Mishael J, Fly.

További info: www.facebook.com/ApokalypsaOfficial
Jegy a www.ticketpro.hu/ oldalán vásárolható.