Interjút készítettünk Dj Botonddal, aki már több, mint 10 éve dj és partyszervező. Szó lesz róla, hogy szerinte hol tart most a progresszív irányzat, mit ajánl kezdő djk számára, mire készül mostanában és még sok érdekes témáról.

A TrancePort visszatért 2014-ben, méghozzá nem is akárhogyan! A progressive psytrance határait feszegető előadót hívja hazánkba, Captain Hookot. Az Iboga Records tagjaként saját zenéjét a „TranceStep” kategóriába sorolja, mert kiállásainál gyakran használja a törtütemes dubstep mintákat. Debütáló albuma 2011-ben jelent meg, most pedig már második, duplalemezes albumát mutatja be világszerte. Ennek lesz az egyik állomása Budapest.

Hook kapitány egy két órás exkluzív szettel készül, plusz rengeteg ingyen CD-vel és pólóval, amiket Facebookos játékokkal lehet megnyerni. Továbbá minden héten kisorsolásra kerül egy-egy ingyen jegy is ugyanitt.

A built szervező TrancePort 2004 és 2009 között a legnagyobb hazai szervezőcsapat volt, olyan rendezvényekkel, mint a 2006-os Alsónémedis Astrix, a 2007-es Garancsi tavi GMS. 2008-ban ők csinálták meg az Astrix & Friends bulit 3 külföldi fellépővel. Ez a buli tartja mindmáig a legnagyobb egy napos szabadtéri psytrance buli rekordját, a rendezvényen, több, mint 2500-an voltak! Működésükre mindvégig a minőségi prezentáció, hang és helyszínek voltak jellemzőek.

A további fellépőkröl Magyar és angol info:
Botond | http://www.noisefreaks.com/artist/botond
Hruscsov | http://www.noisefreaks.com/artist/hru…
Omech | http://www.noisefreaks.com/artist/omech
Primary Signal | http://www.noisefreaks.com/artist/Pri…
Psyletzky | http://www.noisefreaks.com/artist/psy…

Helyszín:
Dürlin Budapest
1146, Ajtósi Dürer sor 19-21

Linkek:
Facebook event: https://www.facebook.com/events/68980…
Minden infó a fellépőkről és a buliról:http://www.noisefreaks.com/event/capt…
TrancePort a wikipédián: http://hu.wikipedia.org/wiki/TrancePort
Jegyelővétel: http://www.ticketportal.hu/event.aspx…

Jegyárak:
Február 16-ig: 1500 Ft
Február 17-től Március 2-ig: 2000 Ft
Március 3-tól Április 5-ig: 2500 Ft
Helyszínen: 3000 Ft