DJ Stevie G aka Steven Gerrard

Labdarúgást kedvelő férfi olvasóink előnyben! Igen ő az, a Liverpool FC legendás 8-as számú játékosa és csapatkapitánya. Újabb „celeb” aki felcsapott lemezlovasnak. Évek óta vesz már DJ leckéket és pályafutása után megpróbálja a zöld gyepet éjszakai klubokra, a stoplist lemezekre, a labdát pedig lemezjátszókra cserélni.

Amellett, hogy klubjában újra top formában futballozik a szezonban és minden esélyük megvan arra, hogy 24 év után bajnokságot nyerjen a „Pool”, a 109-szeres angol válogatott irányító (ebben a szezonban inkább védekező középpályás, de mivel ez egy zenei oldal ez itt most nem fontos) nem titkolt vágya, hogy kipróbálja képességeit a szórakoztatóiparban is.

Sőt egy közeli barátja szerint mint DJ Stevie G már túl van több fellépésen is, melyekre a Merseyside-i Garlands nightclub falai közt volt lehetősége:

„Több mint 2000 fanatikus gyűlt össze, hogy meghallgassa Steven DJ szettjét. Nagyon élvezte az egészet és jól is csinálja. Úgy véli, hogy zenélni egy nagy tömeg előtt helyettesítheti azt az érzést amikor kifutsz a pályára egy zsúfolásig telt stadionba”

Valószínű, hogy előbb még a 2014-es brazíliai VB-n láthatjuk mint a „Háromoroszlánosok” csapatkapitánya, de ki tudja, később talán egy ibizai klub falai közt futunk össze vele gyakrabban. És reméljük, hogy ha nem is lesz olyan sikeres lemezlovas mint labdarúgó, azért jobban csinálja, mint Paris Hilton 🙂

 

forrás:

 

http://www.mixmag.net/words/news/steven-gerrard-to-become-dj