Első alkalommal 2002. Október 26-án kapott lehetőséget a budapesti Kashmir Undergroundban, az Independence buli keretein belül, még G-Rock néven.
Az igazi áttörést azonban a 2004-es év hozta számára, ekkor született meg a KillSwitch művésznév és indult útjára, a mára már legendás hírnevű New Generation of Hard Techno bulisorozat.
2004 márciusában találkozott Resettel, akivel közös produceri munkába kezdett. Első szerzeményüket, a ‘Dirty Sweaty‘t a rengeteg pozitív visszajelzés hatására elküldte a chicagoi DJ Rushnak, aki miután meghallgatta, még több és több új zenét várt a duótól. Ezek után Rush folyamatosan pörgette zenéiket a legnevesebb rendezvényeken és fesztiválokon, aminek a hatására több kiadó is felkapta a fejét a fiatal producerek munkái iránt. Így jutott el a hírük Sven Wittekindhez, aki nem habozott sokáig és lehetőséget adott nekik, hogy első lemezük az Inflicted Records égisze alatt jelenhessen meg. Nem sokkal később már a második kiadott szerzeményüket is elkönyvelhették, Tobias Lüke aka O.B.I legendás Tekktribe címkéjénél.
Karrierje nem csak producerként és szervezőként, de lemezlovasként is rohamléptekkel ívelt felfelé. Megfordult szinte az ország összes top klubjában (Highlander, Alcatraz, Zenith stb..) valamint 2005-ben és 2007-ben is fellépett Magyarország egyik legnagyobb elektronikus zenei rendezvényén, a Maydayen.
A 2006-os év újabb sikereket hozott számára, hiszen ekkor léphetett fel először nagyobb rendezvényeken Magyarországon kívül is. Az első fellépések után őt és Resetet DJ Ocram booking ügynöksége, a Combat Skill vette szárnyai alá. Ocram nem csak, mint lemezlovas számított a két fiatal titánra, hiszen még ebben az évben megjelentette két zenéjüket a kiadójánál.
2007-ben megalapítja saját kiadóját, az NGOHT RECORDS-ot, ami az első és egyetlen magyar hard techno label , ami bakelit lemezen jelentetett meg.
Játszott már olyan országokban mint Hollandia, Spanyolország, Németország, Portugália, Olaszország, Belgium, Szlovénia, Szlovákia, Horvátország, Ukrajna, Bulgária, Csehország, Lengyelország, Ausztria továbbá neves fesztiválokon mint; Defqon 1 (Hollandia), Decibel Outdoor (Hollandia), Cloud9 (Hollandia), Mayday (Budapest), Code (Spanyolország), Montagood (Spanyolország), H2Zone (Spanyolország), Apokalypsa (Csehország), Woodshock (Szlovénia), Renesanz (Bulgaria).
2009-ben megfáradni látszott a hard techno stílus, ezért úgy döntöttek Niluxal, hogy nem akarnak az önismétlés homályában elveszni, így a legendás party sorozatot végleg befejezik.

Az NGoHT végével egyben KillSwitch is befejezte profi karrierjét, a hardtechnoból való kiábrándulás után úgy érezte, hogy amíg nem találja meg újra azt a stílust amit igazán magáénak érez, addig Bamse alteregó alatt megkötések nélkül kalandozik az elektronikus zene különböző válfajai között.

https://soundcloud.com/bamse-music
https://soundcloud.com/killswitch-hu

Primate Sessions 013 – Killswitch by Péter Gombás on Mixcloud