Carl Cox vs Danny TenagliaBen Klock vs Marcel DettmannEats Everything vs Cassy, Planetary Assault Systems LIVE.

 
A világhírű Exit Fesztivál Dance Arena-ja az a hely, ahová egyszer minden elektronikus zenekedvelőnek kötelező ellátogatnia. Az idén immáron 15. Exit Fesztivál újra be fogja bizonyítani, hogy miért az egyik legizgalmasabb elektronikus zenei tánctér, ugyanis megtörtént a Dance Arena back to back programjáról szóló második bejelentés.
Aki ott volt a Decade of Dance-en 2009-ben az még emlékszik rá, hogy az Exit volt az első olyan fesztivál ahol olyan egyedülálló line up-ot állítottak össze, ami csak b2b előadásokból állt. Bár sok Dj játszott már azelőtt is b2b szettet, ez a felállás még azelőtt sehol nem aratott ilyen nagy sikert. Minden este az elmúlt 10 év fellépői játszottak együtt, és egy olyan különleges születésnapi műsort produkáltak, amely örökre beleírta magát a tánczene történelmébe. Idén ismét mindenki kösse föl a gatyáját ugyanis a koncepció ugyanaz, Dj-k jönnek a múltból és a jövőből, és a szervezők egy pokoli bulit ígérnek.

Carl Cox emelt fővel tér vissza a Péterváradi várba, hogy újra a poros Dance Arena földjébe döngöljön minket, mint ahogyan azt 5 éve tette. Mindenki emlékezetébe belevésődött (akár ott volt, akár nem) a legendás B2B szettjük Green Velvet-el 2009-ben, és felemelő érzés volt látni, mennyire élvezi fellépését a ‘Dance Arena Saved My Life’ feliratú pólójában. Carl Cox izgatott az idei kiadás miatt, azt mondta: „Alig várom, hogy visszamenjek, és az egészet átélhessem újra. Valóban lenyűgöző volt legutoljára.”
CARL COX vs DANNY TENAGLIA
A zenei nagykövet, az acid house veteránja, a techno bajnoka és az angol rave szcéna atyja, Carl Cox, valamint a legjobb New Yorki Dj, aki túl van már több mint 200 produceri munkáján, Danny Tenaglia fogja alkotni az idei Exit egyik legexkluzivabb b2b párosát.

BEN KLOCK vs MARCEL DETTMANN
Jelen pillanatban a techno két leginkább elismert képviselője, a berlini Ben és Marcel, akik első alkalommal látogatnak el az Arena-ba, hogy megmutassák miért is az ő 6, olykor 12 órás Berghain-os maratoni fellépésük az év egyik legjobban várt eseménye a berlini klubberek életében.
EATS EVERYTHING vs CASSY
Eats Everything elgondolkodtató underground szettjeiről híres, ugyanakkor büszkélkedhet Jamie Jones, Four Tet vagy Adam F munkájához készített remixeivel, valamint kiadásait szeretettel játssza Seth Troxler, Skream és Redlight. 2011-ben ő kapta a Legjobb brit Dj-nek járó díjat, amivel nagy elismerést és hírnevet szerzett magának. A félig Karib-származású Catherine Britton, azaz Cassy a híres berlini Panorama Bar egyik angol rezidense. Karrierje során olyan neves előadókkal dolgozott már, mint Luciano, Mathew Jonson, Ricardo Villalobos és Steve Bug. Érdekes párosítás lesz, az biztos!
PLANETARY ASSAULT SYSTEMS LIVE
Jó ideje a techno szcéna egyik legmeghatározóbb live showja a Planetary Assault System live, alias Luke Slater, aki több mint 20 éve uralja a techno színterét. Luke mestere a dinamikus és futurisztikus technonak, utolsó két albumát is alter egoja neve alatt adta ki a berlini Ostgut Ton kiadónál. Idén ő is jön az Exitre, hogy egyedülálló és dinamikus live show-jával megpiszkálja elménket hangilag és vizuálisan egyaránt.

A Dance Arena készen áll, hogy újra történelmet írjon az elektronikus zene világában. Kezdj el te is időben rákészülni, és ha ez még mindig nem lenne elég, néhány hét múlva újabb nevek látnak napvilágot