A csütörtöki ‘Disclosure Wild Life‘ és a pénteki ‘Carl Cox vs Friends‘ estek után Július 12-én egy igazi szombat esti láznak ad otthon az aréna.

 

Afrojack az EDM zene egyik nagymestere és legbefolyásosabb producere. Még csak 26 éves a fiatalember, de már olyan sokat elért az életben, hogy méltán kivívta magának a tiszteletet. Grammy-t nyert, 3 éve a Dj Magazine Top10 Dj listájában szerepel, a Forbes szerint a hetedik legjobban fizetett Dj a világon, és ország-világ Paris Hilton-al való kapcsolatáról zengett. Egyik nagyszerű zenéje a ‘Selecta’ hozta össze a fiatal holland művésszel, Quintino-val. A duó ezúttal meg fogja mutatni, miért is uralják az EDM szcénát.


Maceo Plex és Danny Daze állandó késztetést éreznek, hogy mindig együtt táncoljanak a közönséggel. Maceo Plex kubai származásának hatása sokszor érezhető lendületes és különleges stílusán, de valószínűleg ez a mediterrán hatás még jobban fog érződni közös szettjükben az olasz Danny Daze-el. A duónak már korábban is volt szerencséje egymáshoz, amikor ‘Jupiter Jazz’ név alatt munkálkodtak. Kétségkívül az elektronikus zene és a Dance Arena egyik kirívó párosát alkotják majd.

Igaz már ígértek a szervezők egy legexkluzívabb párost, de még arra is megpróbáltak ráverni a 15. jubileumi rendezvényen. Idén először lép fel együtt, egy asztalnál a két electro-kolosszus, Tiga és Dj Hell. Tiga olyan monumentális zenék szerzője, mint a ‘Sunglasses at night’ vagy a ‘You Gonna Want Me’ és a fesztivál jó barátja a mai napig. A szívesen látott vendég az International DeeJay Gigolo kiadó feje és a valaha látott legkreatívabb és egyik legjobb német lemezlovas, Dj Hell! Amit készpénznek vehetünk, hogy pokoli lesz a hangulat a Dance Arenába, bármit is produkálnak a grandiózus művészek.
Az este utolsó párosát két rendkívül tehetséges és kifinomult hölgy alkotja majd, a house zene iránt elkötelezett Heidi és Kim Ann Foxman. Heidi munkásságának mérföldkövei a BBC Radio1 és az elterjedt Jackathon rendezvények. Kim Ann Foxman neve a Hercules & Love Affair ex-tagjaként hangozhat ismerősként, de már 100%-osan helyt állt saját koncertjein Tokiótól Köln-ön át Chicago-ig, bebizonyította, hogy az egyik legérdekesebb és legnagyobb house játékos a szcénában.

Nézzük csak, hogyan épül fel ez idáig a jubileumi fesztivál ‘back to back’ line up-ja:

Afrojack vs Quintino, Carl Cox vs Danny Tenaglia, Ben Klock vs Marcel Dettmann, Carl Craig vs Green Velvet, Dusky vs Paul Woolford, Eats Everything vs Cassy, Heidi vs Kim Ann Foxman, Maceo Plex vs Danny Daze, Tiga vs DJ Hell, Jackmaster & Oneman presents ‘Can U Dance’, Disclosure presents Wildlife.

A negyedik felvonásból kiderül, kiknek jut a megtiszteltetés, hogy lezárhatják a 15 éves jubileumi Exit Fesztivál Dance Arena-ját 2014-ben.

 

http://www.exitfest.org/en