Először is összegezzük az eddigi bejelentéseket. A Wildlife est bemutatja a páratlan Disclosure-t, továbbá fellép Dusky vs Paul Woolford, Carl Craig vs Green Velvet és Jackmaster & Oneman. Visszatérő vendégként Carl Cox idén Danny Tenaglia-val áll a pult mögé a Carl CoxvsFriends keretein belül. Csatlakozik hozzájuk az este folyamán Ben Klock vs Marcel Dettmann, Eats Everything vs Cassy és Planetary Assault Systems LIVE. Szombat este trendi parti módba kapcsol az Arena, a SaturdayNight Fever estét Afrojack vs Quintino, Tiga vs DJ Hell, Maceo Plex vs Danny Daze és Heidi vs Kim Ann Foxmanpárosai alkotják majd. Az utolsó vasárnapi estén pedig legnagyobb örömünkre a vitathatatlanul minden idők legnagyobb duója tér vissza, a DEEP DISH.

A fináléban csatlakozik a Deep Dish mellé a már szintén visszatérő páratlan csapat a Better Lost Than Stupid amit Davide Squillace, Martin Buttrich és Matthias Tanzmann triója alkot, valamint Jaymo vs Andy George és Waze vs Odyssey. Az igazán különleges záró set előadóit még mindig nem fedik fel a szervezők… ezek után nagyon nagy csattanónak kell lennie, ha ennyire húzzák a nyilvánosságra hozatalát.

 

A dance és elektronikus zene történetének egyik legnagyobb párosa a DEEP DISHmár elnyerte a hőn áhított Grammy díjat. Most 6 év után újra összeállt, és szerencsénkre turnésorozatuk egyik állomása a Dance Arena lesz! Utoljára 2008-ban játszottak együtt az Exit-en, és most újra megtisztelik a fesztivált jelenlétükkel. Az iráni-amerikai duó attól a pillanattól fogvamegnyerte magának a house szcénát, hogy találkoztak a 90-es években. Grammy-t nyertek Dido ‘Thank you’ című számának remixével és a Rolling Stones is úgy nyilatkozott róluk: „Talán nem létezik nagyobb Dj-duó, mint a Deep Dish!”

 

A BETTER LOST THAN STUPID, ismertebb nevükön Squillace-Buttrich-Tanzmann egy igazán különleges csapat, a house és techno Dj-kből álló back2back2back felállással már bizonyítottak 2010-ben a fesztiválon. Külön-külön mindhárom előadó elismert lemezlovas és producer, a világ legjobb klubjaiban, fesztiváljain állandó vendégek. A Better Lost Than Stupid újra definiálja a Dj set fogalmát, olyanok hárman a színpadon, mintha flörtölnének egymással és ehhez eszközük a zene. Dobálják a magas labdákat egymásnak, amiket úgy csapnak le, hogy közben óriási tömeget sokkolnak vele.

 

Az újonnan érkező JAYMO & ANDY GEORGE-t az egyik legjobb brit zenei kiadó, a Moda indította útjukra. Azóta már világszerte vannak fellépéseik, élőben játszottak a BBC Radio 1-ban, elindították a Moda Black kiadót, készítettek CD-t a Mixmag-nak, és felléptek a világ két legfontosabb rezidenciájában, az ibizai Space-ben és a londoni Fabric-ban. Felhívták a figyelmet magukra több neves előadó zenéjének remixével, amit közkedvelten játszanak mások is. Így hát eljött az ideje, hogy debütáljanak az Exit Fesztivál Dance Arena-jában is.

A másik feltörekvő páros a WAZE & ODYSSEY, akik egy névtelen Soundcloud profilból 12 hónap alatt népszerű elektro előadókká tornázták fel magukat. Több nagysikerű kislemezt készítettek a Wolf Music-, DiscoBloodbath- és a Throne of Blood-nak. Remixelték már a Disclosure-t és T.E.E.D.-et, minden kontinensen volt már fellépésük, Pete Tong show-jában vendégeskedtek és számos klub Dj támogatja őket Ralph Lawson és Starslingen-től kezdve Duke Dumont és Horse Meat Disco-n át. Tavaly betörtek Ibizára és azóta egyre népszerűbbek minden kontinensen, ezért szeretettel várja az Exit is idei debütálásukat.

 

Ezek után egyszerűsítsük le a fellépők listáját:

 

DANCE ARENA B2B LINE UP:

 

Csütörtök: Disclosure presents WildLife:
DISCLOSURE Live
CARL CRAIG VS GREEN VELVET
DUSKY VS PAUL WOOLFORD
JACKMASTER & ONEMAN PRESENT CAN U DANCE

 

Péntek: Carl Cox vs Friends:
CARL COX VS DANNY TENAGLIA
BEN KLOCK VS MARCEL DETTMANN
EATS EVERYTHING VS CASSY
PLANETARY ASSAULT SYSTEMS Live

 

Szombat: Saturday Night Fever
AFROJACK VS QUINTINO
MACEO PLEX VS DANNY DAZE
TIGA VS DJ HELL
HEIDI VS KIM ANN FOXMAN

 

Vasárnap: B2B Grand Finale
DEEP DISH
BETTER LOST THAN STUPID – Davide Squillace Vs Martin Buttrich Vs Mathias Tanzmann JAYMO VS ANDY GEORGE
WAZE VS ODYSSEY
+ VERY SPECIAL CLOSING SET GUESTS TBA