A Budapest Essentials egy csodálatosan ízletes  élmény, az összes különleges kulturális, városi hozzávalóból keverve, felrázva és 4 napban tálalva. Minden egyben, amit ez város kínál: zene, buli, kultúra, gasztronómia, turisztika és még egy kis plusz is. 12 hónapnyi Budapest, 4 napba csomagolva: az összes hely és élmény, ami ezt a várost azzá teszi ami…egy mindent elsöprő esemény-sorozat, egyetlen karszalagba tömörítve! Egyetlen jeggyel Tiéd a város! Egy kult+zene+gasztró kombó, ami minden porcikájában neked szól! Lehetőségek százaival szolgálunk, hogy összeállíthasd a tökéletes 4 napot, amire vágysz!

13 klub, több mint 50 fellépő. Koncertek különleges helyszíneken. Városi túrák, kiállítások, vásárok ingyenesen. Színházi előadások és múzeum-látogatás kedvezményesen. Több mint 60 étterem, kávézó, bár és street-food pont kedvezményesen. Ezen felül a bérletedhez tartozó 1 vagy 2 City Special program, a lehetőségekből pedig Te választhatsz: ingyesnes egyszeri belépés Budapest bármelyik gyógyfürdőjébe vagy strandjára. VAGY ingyenes egyszeri belépés az Állatkertbe. VAGY egy ingyenes Hop-On Hop-Off túra a város körül.


A képlet egyszerű:

Budapest Essentials bérlet = 13 klub + 50 fellépő + különleges koncert-helyszínek + 4 napnyi kultúrprogram + fürdő/állatkert/hop-on hop-off + hihetetlen mennyiségű gasztró kedvezmény  

A fesztivál születése egyenes következménye Budapest, mint kulturális tér változásának. Az utóbbi 5 évben zajló streetfood-forradalom mellett havonta bukkannak fel újabb és újabb szórakozóhelyek, klubbok, létrehozva az egyedi – lassan világhírű – budapesti party-kultúrát.

Helyszínünk a város, színpadjaink a klubbok, díszletünk Budapest!

Mi adjuk a beat-eket, a jövő zenéjét! Több mint 50 fellépő, több mint 20 helyszínen! Több, mint buli: nemzetközileg elismert zenekarok, DJ-k és a magyar szcéna legjava egy gondosan válogatott kombinációban szervírozva. Minez azokban a klubbokban és bárokban, amiktől a budapesti éjszakai élet kivételes.

Ha már áldoztál a buli isteneinek…

Kiváncsi vagy Budapest azon arcára, amiről még te sem tudtál? A Budapest Essentials előkészítette neked! Bekukkantanál a magyar start-up szcéna színfalai mögé? Itt a lehetőség. Mit szólnál a naplementéhez egy tetőteraszon a város felett? Elintéztük neked. Tudni akarod a magyar divattervezők titkát? A bemutató termükbe juttatunk Téged! Budapest titkai vezetett séta formájában? Még erre is gondoltunk!

Mi van még a listán?

A város szívárvány színű gasztronómiai palettája. A Budapest Essentials minden színből a legjobbat kínálja neked. Fúziós éttermektől kezdve, a streetfood kajáldákon át, a magyar klasszikusokon keresztül a nemzetközi konyháig.

Még több is belefér?

Gazdagítsd az élményt egy kis gyógyfürdőzéssel, állatkerti sétával, vagy legyél egy napra turista Hop On-Hop Off járatunkon!

https://www.facebook.com/budapestessentials