Pole Folder és Simon Lathem kollaborációjából egy igazán különleges kiadvány született meg az Electronical Reeds szárnyai alatt. A „Human” EP-n két fantasztikus track-et szolgálnak fel, mellette pedig négy egyaránt kiváló remixet.

A kiadvány első darabja a „The Bitter Memory” rejtélyes, szívből jövő férfi vokálja elárasztja a tágra nyílt teret. Gumiszerű dobok játszanak, közben lendületes dallamok söpörnek végig. A kiállás misztikus, aztán meg… LIBABŐR!

A következő szám a „U.S.E.” már korábban is megjelent a Y3ARS albumon ugyancsak az Electronical Reeds égisze alatt. Bizsergető, mágikus house muzsika, grandiózus dallamokkal, a neo soul férfi vokál pedig szuper hangulatos ebben az atmoszférában. Varázslat!

A korong remix szekciója is a U.S.E. körül forog. Az izlandi GusGus /Kompact/ és T-World remixe egy igazán felemelő, elegáns tech house témával, a brüsszeli Lex Newton élénk, klasszikus house újraértelmezéssel, Simon Lathem egy szeszélyes, és dallamos változattal, illetve egy másik Electronical Reeds művész Superdrums kozmikus funk house remix-szel gazdagítja a más egyébként is páratlan lemezt.

Megjelenés dátuma: 2014.06.06.