Richie Hawtin tegnapelőtt twitteren válaszolt a rajongók kérdéseire.
Nézzük mit sikerült megtudni:

Ezt az őrületes munkatempót csak úgy lehet bírni, ha sokat sportolunk. Richie leginkább úszni szeret.
A legtöbb dj-hez hasonlóan ő is fülzúgásban szenved, ezért aztán minden  bulira magával viszi saját hangmérnökét,
Jövőre ünnepli fennállásának 25 éves évfordulóját a legendás PLUS8 kiadó. Richie ennek keretében közös turnéra indulna John Acquaviva-val.
A jelenlegi producerek közül Recondite a kedvence.
Sven Väth pedig nem csókol olyan jól, mint Richie barátnője.
Richie Hawin már a legelső megjelenések alkalmával is élénken  érdeklődött a zeneipar teljes egésze iránt, a disztribúció és az artwork ugyanolyan fontos pillérei egy szerzeménynek, mint maga a zene.
Élénken él még benne, amikor először állt a legendás ibizai Space pultja mögé 1991-ben. A klub tulajdonosának ugyanis nagyon nem tetszett, amit csinált, ugyanígy járt Olaszországban, a Cocorico-ban. Ma nagy örömmel hívja őt újra mindkét klub!
Emlékeztek még arra az incidensre, amikor néhány évvel ezelőtt Richie Hawtint kidobták a Berghainból? Nos, erre csak annyit mondott, hogy lehet nem a legjobb ötlet volt akkor annyi szakét meginni Dubfire-rel a before-on. Egyébként legjobban akkor szereti a szakét, ha az ital csak annyira van leszűrve, amíg érezni a rizs zamatát.
Idén már biztos nem lesz több Plastikman show!
Deadmau5-szal viszont újra közös zenélésen törik a fejüket.
Üzenete azok számára, akik most kezdik el a producerkedést: hagyj időt, hogy megtaláld az utad és a lehetőségeket! Járd a saját utadat, találd meg az egyéniségedet és a nap felragyog rád!
Az ajtó ugyanis nyitva áll mindenki előtt! Két évvel ezelőtt egy fiatal olasz srác elkezdett segíteni flyereket osztogatni Ibizán. Ma már ő az egyik ENTER-rezidens: Fabio Florido. Az egyik korábbi sofőr pedig ma már a logisztika teljes koordinációját végzi a csapatban.
Analóg vagy digitális? CD vagy bakelit? Teljesen mindegy! A lényeg, hogy átadd a gondolataidat, érzéseidet, saját zenei definíciódat a közönség felé.
Richie általában a repülőn utazva hallgatja meg a legújabb demokat. Ez gyakran kellemes, néha azonban igen kellemetlen folyamat is tud lenni, ugyanakkor ez az első és legfontosabb lépés egy dj-szettre való felkészülésben.
Kedvenc játékszere: Roland TB303
Jon Gaiser új albumon dolgozik és egy audiovizuális show lehetőségeit vizsgálja.