A július 5-i Fat Boy Slim után Észak-Horvátország egyik legjobb klubja, a poreci Byblos egy háromnapos elektronikus fesztivállal rukkol elő. A Byblos Carnival július 16-18. közt kerül megrendezésre.

Az első napon Stefani Noferini, a másodikon Oliver Koletzki, a harmadikon (péntek) James Zabiela lép fel. De nem csak róluk szól a fesztivál, hiszen mellettük itt lesz a szlovén Alex Cvetkov, a bosnyák Mladen Tomic és a szerb Vladimir Acic. Mindhárom nap rezidense a horvát Toni ter Wonder.

A Byblos esetében egy idén felújított exkluzív éjszakai klubról van szó a Zelena Lagunában, Porec belvárosától mindösszesen öt kilométerre.

Az idei fesztiválon nem csak a hallószervünk lesz elkényeztetve, ugyanis a vizualitás, a körítés is nagy szerepet kap.  A La Fiesta csapatának köszönhetően LED robotok, rúdtáncosok, légakrobaták és táncoslányok szórakoztatják a közönséget, egyben hozzák el az „Ibiza feelinget” a horvát tengerpartra.

A belépő árak kellően barátságosra sikeredtek, hiszen a helyszínen 25 euróért válthatjuk meg a háromnapos jegyet (éjfél után 30 euró).

https://www.facebook.com/events/1501998983347701