Valósággal elröppent ez az egy év és alig egy hét múlva újra összefonódhatunk – a már nem is olyan – ismeretlennel. Szeptember 8. és 12. közt kerül megrendezésre a varázslatos szépségű Rovinjban az Unknown fesztivál.

Összesen hat helyszínen; Main Stage, Forest, Atlantis, Pool Terrace, Just a little Medina és Mad Ferret’s Kaleidoscope Mountain bulizhatunk éjjel nappal. De akár hajóra szállhatunk és egy boat parti keretében táncolhatunk az Adria kellős közepén. Ha ez sem elég; idén is lesz Island parti a rovinji óváros szomszédságában fekvő szigeten.

A fesztivál már hétfőn elkezdődik, igaz ekkor még némileg takarékon, amolyan before vagy pre-parti (kinek ahogy tetszik) formájában, igazán majd keddtől indul be az őrület. A tavalyihoz képest változás, miszerint szombaton, azaz 13-án nem lesz semmilyen parti, legalábbis az eddigi line up és infók alapján úgy tűnik.

Közel hat napon keresztül megannyi dj minőségi muzsikája szolgáltatja a talpalávalót. Itt lesz többek közt Ame, Seth Troxler, Tale Of Us, Dj Koze, Erol Alkan, Dixon, Jackmaster, James Holden, Mano Le Tough, Disclosure, Henrik Schwarz, George Fitzgerald és még sokan mások.

A partik minden nap délután kettőkor indulnak és másnap a reggeli órákig tartanak. Ha lehet hinni a leveli békáknak nyárias idő ígérkezik sok-sok napsütéssel, a tenger Rovinj közelében 23-24 fokos, így minden adott egy tökéletes fesztiválszezon záróra.

 

web: www.unknowncroatia.com
fb: https://www.facebook.com/unknowncroatia