Örömmel adunk hírt arról, hogy ősszel nyolc alkalmas önismereti csoportot indítunk, mely a klubkultúra és elektronikus zene világát fontos élményként megélő emberek találkozására épít. A csoportnak az elektronikus zene világa nem témája, inkább egy metszéspont, mely összehoz minket. Az együttlét alkalmai természetes találkozást jelenthetnek önmagunk, a másik és a csoport mélyebb élményével.
Mi, a csoport szervezői mentálhigiénés-segítő képzésen találkoztunk egymással, egyikőnk épp zárja személyközpontú tanácsadói képzését, másikunk 20 éve dj-ként vesz részt a klubkultúrában. E lehetőség nagy lelkesedéssel tölt el mindkettőnket, ám ilyen jellegű vállalkozásról eddig nem hallottunk: könnyen lehet, hogy egy teljesen úttörő kalandba hívunk benneteket.

Ha hiszel benne, hogy lehetsz még nyitottabb, vagy egyszerűen csak néha magányosnak érzed magad és szeretnél másokkal – amennyire csak lehet – álarcok nélkül beszélgetni, akkor várjuk jelentkezésedet.

Fontos tudnod, hogy a részvétel ingyenes, de a csoporttagság az első alkalom után tényleges elköteleződést kíván (átlagosan havi két alkalommal, hétvégén találkoznánk). További feltétel, hogy részt vegyél egy előzetes interjún, ahol a motivációidra leszünk kíváncsiak, illetve itt nyílik majd mód, hogy megbeszéljük a csoporttal kapcsolatos tudnivalókat, valamint, hogy személyesen kérdezz tőlünk.

Örömmel vesszük támogatásod, kommentjeid, illetve, ha ismerőseid figyelmébe ajánlod ezt a lehetőséget. Ha felkeltettük érdeklődésedet, vagy szívesen részt vennél a csoportban, akkor itt, a Self Groove oldalnak címzett levélben kérdezz bátran, illetve ugyanígy várjuk jelentkezésedet is. Kiscsoportban gondolkodunk (kb 10-15 fő), kérünk jelentkezési szándékod legkésőbb 2014. szeptember 22-ig jelezd felénk.

Szeretettel hívunk minden kedves érdeklődőt!

Vikár Erzsébet és Fejér Balázs (Naga)

A Self Groove elindításában a LÄRM, a Mika Tivadar és a Lost Minute csapatának tartozunk nagy köszönettel.