Contra Mundum az All Inn Showcase-szel lép fúzióra az idei évtől, melynek keretein belül megszületik az EXTEND, vagyis a fővárosi techno/house szcéna eddigi legnagyobb szabású underground megmozdulása, mely hamarosan éjt-nappallá téve tesz magáévá egy teljes hétvégét.

Mint ahogyan azt számos felvilágosult európai példa is jól mutatja, a modern időszámításban a techno már nem csak az éjszakai árnyak privilégiuma. Legnagyobb szerencsénkre az R33 jó ideje élen jár ezen elvek népszerűsítésében, számunkra alkalmat adva ezzel arra, hogy mind hazai-, mind pedig a nemzetközi színtérről egy zászló alá toborozhassuk a szakma kiválóságait. A mennyiségi tényezők mellett komoly figyelmet fordítottunk arra, hogy a különböző műfaji rétegek ne fedjék, hanem inkább kiegészíthessék egymást. Az EXTEND így egy úgynevezett „zeneileg homogén” réteget igyekszik bemutatni; hasonló érdeklődésű előadókkal, hasonló érdeklődésű közönségnek. Célunk az, hogy ezzel a módszerrel megsokszorozzuk a közösségi élményt, és a hozzánk látogatóknak egy valóban emelkedett hangulatú, zavaró anomáliáktól mentes élményben lehessen részük.

Az R33 kétséget kizáróan az a hely, amelynek olyan „berliniesen indusztriális”, de annál otthonosabb miliőjébe első alkalommal beleszeret az ember, rendezvényektől és line up-tól függetlenül. A klub teljes vállszélességgel támogatva az EXTEND törekvéseit, új köntöst ölt magára a rendezvény időtartamára. Az professzionális hangtechnika mellett, újszerű vizuális élménnyel gazdagodnak a külső és belső terek. A nagyterem, a szabadtéri terasz és a könyvtárszoba pedig egyszerre igyekszik majd kiszolgálni a különböző muzikális igényeket.

Kiemelt külföldi vendégelőadóink Ukrajna (Nastia), Románia (BaracPriku), Olaszország (HubbleGiovanni Verrina), Franciaország (Molly), Oroszország (D.A.L.I.) és nem utolsósorban Norvégia (Alexander Skancke) szülöttei. Mindegyikük a műfaj egy-egy külön árnyalata és egyénisége. Mellettük több mint 20 magyar DJ és producer szerepel a line up-ban, többek között olyan blokkokkal, mint Andras Toth live szettje és híres improvizatív performanszuk zongorán és hegedűn testvérével, Dórával; Eril Fjord live acje, tovább folytatva a sort a DJ szettekkel: NagaBetaCrimsonPolarizeForsekJaffa SurfaPeter Bernath – a teljesség igénye nélkül. A végeláthatatlan maraton felváltva zajlik majd éjjel és nappal.

Mindezek után csakis egyetlen dologban voltunk hajlandóak kompromisszumot kötni, az pedig a jegyár. Hogy minél több érdeklődőnek lehetőséget biztosítsunk a részvételre, a napi, illetve hétvégi jegyekhez (a line upra való tekintettel) az átlagosnál jóval olcsóbban juthattok hozzá elővételben, illetve a helyszínen.

Várunk Titeket szeretettel!

 

EXTEND – 2014. szeptember 19-20-∞

Helyszín: Budapest, R33 – Közvágóhíd / Soroksári út 58.

JEGYEK

2+ napos bérlet: Elővételben: 3000 HUF / Helyszínen: 4000 HUF

Elővételes jegyek szeptember 9-től kaphatóak az Aktrecordsban (Budapest, Ó utca 35.), vagy online a Resident Advisoron.

Napi jegy: Helyszínen: 2500 HUF

Facebook esemény: http://www.facebook.com/events/684681408277174/