Bizonyára sokan láttátok a csontsoványra fogyott, beesett arcú Avicii-ről készült fotót. Persze ha valaki ennyit turnézik, akkor könnyen gondolhatjuk, hogy egész egyszerűen csak rossz pillanatot kapott el a fotós, azonban a helyzet úgy tűnik ennél rosszabb.
Tim Bergling tegnap ünnepelte 25. születésnapját. Az ünneplés ugyanakkora elmaradt, Avicii tegnap újra kórházba került gyomorpanaszai miatt, le kellett mondania az összes közelgő fellépését. A svéd sztár nélkül rendezik meg a TomorrowWorld-öt Atlantában, elmarad két buli Las Vegasban, és az ázsiai túra is.

Avicii kálváriája áprilisban kezdődött, amikor is Miamiban, az Ultra idején azonnal meg kellett operálni, melynek során eltávolították az epehólyagját és a vakbelét. A legtöbb ember számára ez egy egyértelmű jel arra, hogy talán ideje lenni visszavenni egy kicsit a dolgokból. Avicii-t azonban kemény fából faragták, mintha mi sem történt volna, újra átvette az irányítást a szervezete fölött, legalábbis a nyári szezon idejére.

A számok ugyanakkor lenyűgöző eredményt mutatnak! A Forbes magazin számítása szerint Avicii egymaga 28 millió dollárt keresett az elmúlt évben! Az üzletre tehát nincs panasz (állítólag még óvszert is forgalmaznak a nevével féjelezve), igen jól jövedelmez, ezért aztán senkinek sem jönne jól egy hosszabb kihagyás, különösképpen Avicii menedzserének, aki a márka legfőbb tulajdonosa. Ash Pournouri és Avicii ugyanis 50-50 százalékban osztja meg egymás között a szerzői és produkciós bevételeket.

Tim Berg! Mielőbbi jobbulást kívánunk!