Norwell aka Semsei Balázs körülbelül 6-7 éve kezdett el komolyabban foglalkozni az elektronikus zenével, azóta a hazai fesztiválok és clubestek mellett megjárta már Hollandiát , Csehországot és Szlovákiát is ! Eleinte szoftverekkel majd ezt kibővítve szintetizátorral és hardwerre vásárolt hangokkal igyekezett zenéket írni. Manapság a számítógépet másra sem használja mint felvételre és dob samplingre.
Norwell eddig 3 EP megjelenéssel büszkélkedhet !! Az első a Kanadai Shabu Recordingsnál, a második a szintén kanadai Box Records-nál jött ki fél évvel később, majd kicsit több mint egy év hallgatás után, nemrég a Beachcoma-nál (Fairmont, Metope és Sid Le Rock féle kiadó) volt egy 2 számos megjelenése !! Mindezek mellett egy közös albumot adott ki S Olbrichttal a londoni Cleaning Tapes-nél, amit a Fact Magazine beválogatott a hónap legjobb kazettái közé !!! (ezúton is szívből gratulálunk hozzá 🙂 ) Az elmúlt 1-1.5 év alatt több remixe is megjelent. Elmondása szerint nem ontja magából megjelenéseket de mint tudjuk „jó munkához idő kell” !
Legújabb EP-je már teljesen kész és a jövő év elején számíthatunk tőle egy még újabb megjelenésre ! Tavasszal/nyár elején pedig jön az első album a Farbwechselnél !!!

Alig várjuk, h végre élőben is halhassuk Őt október 3-án a Spirit Circle és a Primate.hu közös szezonnyitó partyján @ Kuplungban !!!

Norwell
https://soundcloud.com/norwell

Cím: Király utca 46.
Időpont: 2014. október 3. este 9-től hajnali 3-ig.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/792844400758637