A Hot Creations csapatának aktuális kedvence mindössze tavaly hozta létre facebook profilját, karrierje azóta ível fénysebesen felfelé. “Forget” című zenéje az idei év egyik legnagyobb slágere, a Beatport Tech House chart első helyén landolt!
25 éves. 2006-ban ismerkedett meg először közelebbről az elektronikus zenével, amikor Eddie Halliwellt látta játszani. DJ karrierje Newcastle-ban kezdődött. Motion névre hallgató klubestjére a szakma legnagyobb neveit hívta el. Tavaly debütált Ibizán, a DC10-ben, idén nyáron pedig máris rezidens lett a szigeten. Példaképe Sven Väth. Kedvenc producere jelenleg wAFF.
Első lemeze, a “Walk On” tavaly jelent meg a Hot Trax gondozásában.  Következett az  “Any Amounts”, ezúttal már a Hot Creations-nél, akik egyből felfigyeltek az angol producer tehetségére, miután egy barátja demókat küldött nekik az ő tudta nélkül. Jamie Jones kiadójánál már 3 lemezt jegyez azóta, akivel egyébként egyetemi évei alatt találkozott először a saját lakásán Edinburghban egy afteren. Jellegzetes, feszes zenéi nagyon jól működnek a tánctéren, egy pillanat alatt mozgásba lendíti minden végtagunkat.
Idén februárban szerepelt Pete Tong legendás rádióműsorában, a BBC1-on, remixelt zenét Steve Lawlernek.
Hétfőn jelent meg Green Velvet-tel közös szerzeménye a Relief-nél.
Bár Boiler Room-os videója még nincs, Patrick Toppingnak sikerült egy év alatt megismertetni nevét a világgal. A lenti mixe mindenesetre öt és fél órás.