Nem túl gyakran, de van hogy megesik, szemezgetek a soundcloudon, és olyankor előfordul hogy ritka kincsekre találok. Ez így történt most is. Rögtön megdobogtatta a szívem. Zakatolás, izgalmas csicsergések, dinamika, dallamok, masszív dobszekció, egyedi hangzásvilág. Csak úgy beszippantott… Édes Istenem! Ki ez a srác???

Belemászik a fejedbe és nincs menekvés! Húzza, vonja, nem sajnálja kiadni magából, csak győzd befogadni… Teljesen megbolondít, hogy aztán sunyi vigyorral a képén, elégedetten bólogasson. Te meg csak állsz, és nem tudsz szabadulni a világából… elrabol, bezár, majd szabadjára enged, de ekkor már eszed ágában sincs szabadulni. Többet akarsz! Még Többet belőle!

Ő R.Seiliog allias Robin Edwards egyenesen Wales-ből. Zenéjében egyesül a krautrock, és psych dallamosabb vonala fűszerezve egy csipetnyi kísérleti elektronikával, váltakozó búgásokkal, és mindezt megspékeli pszichésen ható zajokkal… Nagyjából így tudnám összefoglalni zenei világát. Zseniális!

Az „In HZ” névre keresztelt albuma tökéletesen reprezentálja R.Seiliog univerzumát. Íme néhány ízelítő a nem mindennapi kiadványról:

„In Hz” track list
1. Mt. Essa
2. Velcro For Vortex
3. Cymatic Modes
4. Wow Signal
5. Constellation Drip
6. Peripheral Thermal (Left)
7. Peripheral Thermal (Right)
8. Inertia

Megjelenés dátuma: 2014.12.01.