Steve Bug 1999-es Loverboy című darabjával kezdődött minden, majd jött a Bugnology mixalbumsorozat, sok-sok zseniális szerzői album és számtalan klubsláger. A platform segítségével megismerhettünk új tehetségeket, beértek már kibontakozóba lévő, ígéretes karrierek és hallhattunk slágereket a már jól ismert veteránoktól. A Poker Flat Recordings immár 15 éve az underground house zene egyik legfényesebb csillaga.

A Poker Flat Recordings mondhatni berobbant az e-zenei szcénába – az első kiadás a Double Action volt, ami tartalmazta a már említett Loverboy című mega slágert – és lépésről lépésre növekedni, erősödni kezdett.

A Double Action-t egy sor minőségi kislemez és EP követte. Martin Landsky, Detroit Grand Pubahs, Berkson & What, Guido Schneider, termsézetesen a teljesség igénye nélkül, valamint olyan meghatározó előadók albumai mint a Trentemøller, a Märtini Brös, John Tejada vagy Donnacha Costello.

Steve Bug

A Poker Flat olyan neves alcímkéinek köszönhetően, mint a Dessous, az Audiomatique vagy a Traffic Signs megszilárdították a PFR jelenlétét, és további előadókat ismerhetünk meg rajtuk keresztül. Ismét a teljesség igénye nélkül persze, de említhetném Vincenzo, Adultnapper, Phonique, és Steve saját alteregoja a Traffic Signs nevét.

Steve Bug szeretett platformjának 15. évfordulóját egy különleges gyűjteménnyel ünnepli. Tizenöt év mélység, mégis a Poker Flat Recordings ennyi ideje a csúcson. A másfél évtized egy mérföldkő a kiadó életében, ezért Steve Bug egy exkluzív, 16 kiadatlan tracket és remixeket tartalmazó, digitális összeállítás megjelénést tűzte ki célul, ami a 15 Years Of Poker Flat címet viseli és 2014. December 8-án fog napvilágot látni. Az kiadványon közreműködik majd Josh Wink, Taylor, DJ Tennis & Mind Against, youANDme, Mark Henning, John Tejada, Joeski, Audiofly, Ejeca, Sebo K, Anaxander, Kindimmer, The Organ Grinder, Tom Flynn és még sokan mások., A zenék a Four Jacks sorozat részeként majd négy EP formájában is megjelennek majd bakeliten, ezek pedig már most meghallgathatók: