Budapest legújabb klubjának kétnapos nyitóhétvégéje igencsak erősre és unikálisra sikeredett, főleg az intelligens elektronikus zene (jelen esetben a house és az újvonalas disco) kedvelői számára.

Pénteken a glasgow-i editkirály, The Revenge teszi tiszteletét a klubban, aki korábban Ben Westbeech-nek (Breach) és Joey Negrónak is remixelt már, muzsikái pedig olyan kiadókon láttak napvilágot, mint a Needwant, vagy a Delusions Of Grandeur. A skót zenész azon kevesek közé tartozik, akik producerként és dj-ként is univerzálisak, hiszen tökéletes érzékkel ugrál szettjeiben a disco, a house és olykor a keményebb hangzások között, így az este folyamán így mindenki megtalálhatja a számítását. The Revenge fellépését a három magyar rezidens, Crimson, Bal5000 és Vikipop szettjei vezetik fel.

Szombaton a nu disco körökben igen népszerű orosz Acos Coolkas teszi tiszteletét a Room 8-ben. Kostya egyenesen Moszkvából érkezik, hogy megmutassa: milyen az, amikor egy orosz dj jobban érzi a beach hangulatot, mint némelyik délebbi kollégája. Ízlése meglehetősen eklektikus, hiszen a klasszikus hangzások mellett bátrabban nyúl északi, kozmikus zenékhez, house-hoz és mocorgósabb diszkókhoz is, így táncban ezen az estén sem lesz hiány. Őt a Galactic Boogie oszlopos tagjai, Add2Basket, Holic és DJ Szett kísérik majd a dj pultban.