November 28-án francia kivitelben csendülnek fel az elmúlt évek elsőrangú deep house felvételei, kiegészülve a TrueSounds csapat különleges, direkt az jeles estére komponált szettjeivel.

A deephouse már átitatja mindennapjainkat, felcsendül a bárokban, plázákban, halljuk a rádióban és ebéd közben a menünket majszolva – de nem mindegy, hogy milyen formában. A stílus iránt érdeklődő műkedvelők dörzsölhetik tenyerüket, hiszen az eklektikus jazz dallamokkal és szaxofon szólókkal átitatott, svéd vonalra hajazó Klingande munkái kitűnnek a sorozatgyártásban kiadott művek végtelen halmazából. Hősünk viszonylag gyorsan belépett a nemzetközi piacra, alig egy év alatt tette le az asztalra aJubel” és „Punga” névre keresztelt slágereket, melyek meghozták a várt sikereket. A nyár folyamán sokat hallott zenék mára teljesen beértek, így nem volt kérdés, hogy vendégül látjuk a francia művészt egy klubest keretében.

November 28-án, az Akvárium Klub Martin Audio hangrendszerén élvezhetjük a francia Klingande szívmelengetődeephouse szettjét, akinek játékát Dandy aka Peter Makto, Greagory S és Davko különleges, direkt az este hangzásvilágához igazított szelekciója fogja kiegészíteni. Ne felejtsétek, november utolsó péntekjét az Akvárium Klubban kell tölteni…

Line up:

KlINGANDE
Dandy aka Peter Makto
Gregory S
Davko

Web: www.akvariumklub.hu
Jegyek: http://akvariumklub.hu/program/53eb840522bb5e03710cdefe
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/819994991367348/