Tény és való, hogy a zeneiparban nem egyszerű boldogulni, és néha napján születnek olyan kreatív megoldások, amik talán hajmeresztőnek tűnhetnek első hallásra, ám lássuk be, a legjobbak sikersztorivá alakulnak, egyes történetek pedig megérnek egy komplett mozifilmet is. Dj Tatiana pályafutása például ezek közé tartozik.

Volt egyszer, hol nem volt, talán az Óperenciás tengeren is túl, nevezetesen Kubában élt egy lány, akit szenvedélyes szerelem fűzött a zenéhez. Ez a leányzó nem csak tehetséges, szép is volt, azonban úgy érezte, ez az utóbbi tény, illetve női mivolta nem előnyére, leginkább hátrányára válhat, így gondolt egyet és férfi álarcot húzott, hogy megóvja magát a szexista előítéletektől. Teltek, múltak a hónapok, évek, és egyre több fellépése lett férfiként. Sikeres lett, eljutott Los Angelesbe is az Electric Daisy Carnival-ra, és a Coachella fesztiválokra is, míg végül úgy döntött lerántja a leplet és felfedte valós önmagát. Ez Dj Tatiana aka Dj Musikillz rövid, mesébe illő története.

Végeredményben mindegy hogy Dustin Hoffman bújik Tootsie, vagy Robin Williams öltözik Mrs. Dubtfire, vagy éppen Martin Lowrence Nagymami bőrébe, a Hollywoodi mesék már réges régen kimerítették ezen lehetőségek tárházát. Volt már példa arra, hogy egy nő /Whoopi Goldberg „Laurel Ayres” szerepében, A csendestárs című filmben/ férfinak álcázva /Mr. Cutty/ magát lett sikeres, azonban most először fordul elő az, hogy igaz élettörténetet alapján készül a forgatókönyv.

Persze a Warner Brothers most sem tétlenkedett, és már meg is vette a filmes jogokat Tatiana Alvarez-től. A film producerei Mike and Brian Medavoy, de Erwin More is részt vesz a munkálatokban. Alvarez pedig zenei felügyelőként lesz jelen a film készítésében.

Dj Tatiana, akinek a stílusa a körbefogja a deephouse, techno, és a kaotikus EDM vonalát, jelenleg stúdióban van, és az új albumán dolgozik.

Forrás: theguardian