Az év utolsó szombatját mi más koronázhatná meg méltóképpen, mint a Keep on Groovin’ programja, ahol nem mellesleg a kedvenc japán-amerikai dj producerünk, a méltán világhírű Satoshi Tomiie is hódolatát teszi az Akvárium Klub emelvényén. A SAW.RECORDINGS atya mellett a magyar underground szcéna két kiemelkedő alakja Goodspeed, és Khristian K pakolgatja a lemezeket.

Az esemény headlinere, a nagy sikerű a Global Underground „NuBreed” sorozatának egyik kiváló alkotója, a Bedrock művésze Satoshi Tomiie kétségtelenül a minőségi underground zenék egyik legkiemelkedőbb alkotója, így nem véletlenül visszatérő attrakciója a budapesti klubéletnek.
A „Full Lick” /Sony Music, 2000/ szerzője méltán híres jellegzetes zenei vonaláról, mely a deep house-tól a tánctérrobbantó tech house-on át a proggressive vonalon vezet egyfajta katarzisélmény felé, hogy aztán a megőrülés tetőpontján finom mélységekbe bűvöljön.
Az est felvezetéséről a Lucidflow művésze, a Moira Audio Recordings vezetője Khristian K, illetve levezetésről az Astronaut Music kiválósága Goodspeed gondoskodik majd.

Találkozzunk 2014.12.27-én, azaz az év utolsó szombatján az Akváriumban!

LINE UP:
Satoshi Tomiie /Saw Recordsing/
http://www.satoshitomiie.com/
https://www.facebook.com/satoshi.tomiie.dj
Khristian K /Moira Audio Recordsing/
https://www.facebook.com/KHRISTIANK1
Goodspeed /Astronaut Music/ https://www.facebook.com/obrotka

Jegyek: 3000 HUF / 4000 HUF / 10000 HUF (elővétel, helyszín, vip)
Elővételi hely: Akvárium Klub
Online elővétel a www.akvariumklub.hu oldalon, valamint a Residentadvisor oldalán keresztül:
http://www.residentadvisor.net/event.aspx?662943

Esemény: https://www.facebook.com/events/323961261125517/

Image and video hosting by TinyPic