Kristian Nairn akit Hodorként ismerünk az HBO Trónok harca című sorozatából egy epikus, progressive houes partyt rendezett Rave Of Thrones néven Los Angeles belvárosában a Club Exchange-ben.

Az esemény nevéből már sejteni lehetett, hogy a Trónok harcából színes karakterekkel találkozhatunk a partyn. Ott volt például Havas Jon, Daenerys, na meg a furcsa háromszemű varjak is bólogattak, középkori ruhás csellengők lepték el a mainhallt, ahol baljós hangulatú ‘A song of ice and fire’ visuallal fokozták a már amúgy is pezsgő hangulatot.

Northern ír dj/színész népszerűsége egyre nagyobb. A Trónok harca Hodorját az est folyamán folyamatosan megtalálták a fényképezőlencsék, talán többször mint amikor még színészként ismerte a világ. Meg kellett szoknia a gondolatot, hogy ő a dj pult mögött másik híresség.

„A Trónok harca természetesen nagyot lendített a karrieremen, de én már 17 éves korom óta dj-zek” mondta Nairn. „Pontosan tudom hogy a közönség gyorsan elítéli a dj hírességeket. Amikor én még csak dj-zéssel foglalkoztam, azt mondták az emberek, hogy Te nem tudsz eljátszani egy szerepet, mert dj vagy. Most hogy színész vagyok, azt mondják, nem vagyok képes zenélni, mert színész vagyok. Ezek után ki kedvel, vagy ki nem, bassza meg, nem érdekel! Tudok dj-zni, tudok színészkedni, és ha nem tetszik akkor elhúzhatsz a faszba!”

És természetesen bebizonyosodott hogy Nairn nem csak színészként, de a dj pult mögött lemezlovasként is kiválóan megállja a helyét. Előremutató deep-progressive house muzsikáival, fantasztikus válogatásával pedig felrobbantotta a kardcsapásoktól csattogó, pattogó, Trónok Harca karakterekkel partyzó monumentális embertömeg alatt a táncteret. Így kell ezt csinálni!

Íme:

Néhány kép a buliról:

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic