Szombaton rendezték volna meg Montpellier városában az idei I Love Techno francia kiadását. Igazán ütős line up várta a partyarcokat, olyan nagy nevek léptek volna fel három teremben, mint Paul Kalkbrenner, Jeff Mills, Laurent Garnier, Vitalic vagy éppen Andy C.
Több mint 35 000 fanatikus indult neki a bulinak szombat este, a kapunyitás előtt két órával mégis lefújták a rendezvényt. Hogyan történhetett meg mindez?

A rendezők állítólag sokkal több jegyet értékesítettek, mint amennyire engedélyük volt.
A hatóságok állítólag 27 000 főben maximalizálták a résztvevők számát, a szervezők azonban több mint 35 000 jegyet adtak el elővételben. A városvezetés így aztán az utolsó pillanatban beintett a szervezőknek és lefújta a rendezvényt.
Azt egyelőre nem tudni, hogy ebből mi igaz. Mondhatjuk, rossz az, aki rosszra gondol. Ugyanakkor nem éppen a szervezők  malmára hajtja a vizet az a tény, hogy röviddel a történtek előtt a populáris house zene egyik jelenlegi legnagyobb alakjának, Duke Dumont neve is eltűnt a fellépők listájáról, akit azzal a Joachim Pastor-ral pótoltak, akiknek népszerűsége elenyésző az előbbi zenészhez képest.
A szervezők állítólag minden elővételes jegy árát visszatérítik, de hát ugye emlékszünk még a Part Fesztiválra?!
Az ILT France csapata mindenesetre nem győz bocsánatot kérni a történtek miatt a facebookon és már tervezik a pótbulit. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket…