A Tesla első karácsonyi ajándéka Ott., a frissen nyílt prémium klubteremben. Az életigenlő producer élő budapesti fellépése eléggé kuriózum ahhoz, hogy emelje az ünnep fényét. Zenéje kicsit mindenkihez szól, műfajtól függetlenül.

A hárombetűs művésznév mögött mosolygó brit elektro-dub mágus, Otteran Langrell személye körül az elmúlt évtizedben valóságos kultusz alakult ki: hatalmas fesztiválfellépések szerte a világon, közös alkotás Brian Eno-val, a The Orbbal, a világhírű ír énekesnővel, Sinéad O’Connorral, valamint az elektronikus pszichedélia modern pápájával, Simon Posforddal, és persze egy óriási, elkötelezett rajongótábor, amit a minden alkalommal élményszámba menő előadásainak köszönhet.
Ott. zenéje feszesen lüktető, mégis lustán tekergő, elektronika alapú dub, melyet színes hímzésként díszít számtalan műfaj egészen egyedi világgá összeolvasztott áthallása: a techno lüktetése, az ambient simogatása, népi hangszerek, törzsi dobok, dübörgő szubok és effektekkel elvarázsolt dallamfoszlányok, miközben az egészet egyfajta mély, emberi optimizmus szövi át. A határ persze nem csak az élő és a digitális hangok között mosódik el, de a nyugalom és a hatalmas, hajnalig tartó tömegtánc között is. Az átmenet minden alkalommal működik, ahogy ezt tanúsíthatja bárki, aki ott volt a tavaly decemberi teltházas koncerten az A38 Hajón, vagy a lassan minden évben a fesztivál egyik csúcspontjaként elkönyvelt Ozorás chillsátras fellépések valamelyikén.
Az este nem csak azért kötelező, mert hősünk klubfellépései ritka exkluzív eseménynek számítanak, hanem azért is, mert Ott minden szettje iszonyú nagy tanítás, ami legalább egy évre feltölt energiával és mosollyal, és amit legalább egyszer hallanod kell, bármilyen elektronikus zenei műfajra is kattansz.
Az estét két magyar kedvenc, Tsubi és Gorgo fogják kikerekíteni finom tempójú, táncolható elektronikával, és a megfelelő vizuális ingerekről is gondoskodunk a Tesla különleges látványtechnikájával.

 

Hatalmas karácsony előtti ünneplés lesz, várunk titeket!

Lineup:
Ott. (Ottsonic – UK) LIVE
Tsubi (RadiOzora, BMSS Records, Avatar Events – HU)
Gorgo (BMSS Records, Avatar Events – HU)
Belépő a TicketPortal rendszerében: Elővételben 2700 HUF // Helyszínen 3200 HUF

Event: https://www.facebook.com/events/1569001496664814
Jegyvásárlás: http://teslabudapest.hu/index.php/hu/program/event/16-tesla-karacsony