Mikor Dubfire meghallotta a zenéjét, azonnal szerződtette a saját ügynökségéhez a Bullitt agencyhez, aminek mai napig stabil és egyik legsikeresebb tagja. Hamisítatlan kanadai techno vezér, aki a világ
legjobb klubjaiban és legnagyobb fesztiváljain pl Barrakud,Monegros,BPM stb. pörget. Saját zenéi mint pl a Scylla, Lets get back, vagy remixei (Sian – Purple Bang (Carlo Lio remix) vagy az Alex Dolby and Santos – Raw Road (Carlo Lio Remix) örökre beírták magukat a techno rajongók emlékezetébe. Carl Cox-tól, Nicole Moudaber-en át,Adam Beyer-ig mindenki pörgeti a zenéit! Hosszú idő után végre a Flörtben is tiszteletét teszi!
A warmup szerepet ezúttal a CrossNineTroll (Snilloc & Nigel Snorter) kapja. CrossNineTroll A tehetséges magyar producer duó 2011-ben alakult meg. A páros zenei világát a house és a techno keveréke jellemzi némi klasszikus hangzással vegyülve. Az első CrossNineTroll EP 2012 tavaszán jelent meg az angol Metroline Limited gondozásában. Néhány hónappal később megjelenő eddigi talán legsikeresebb szerzeményük a Wanna Say, ami Butch kiadójánál látott napvilágot. A felvételt Loco Dice egy éven keresztül minden szettjében játszotta és emellett olyan nevek supportálták mint: Dubfire, Oxia, Wally Lopez, The Martinez Brothers. Rendszeresen pörgetnek a hazai fesztiválokon, klubokban és idén nyáron újabb nagy dobásra számíthatunk tőlük.
Mattan a Music Impression és a Blackout partyk házigazdája. Emellett saját estje, a Deep Experience is egyre nagyobb népszerűségnek örvend már. Hét évig volt a Truesounds csapat tagja. Carl Cox Space Ibiza Dj versenyének az egyik ‘runner up’ nyertese és a Traktor Dj versenyének az egyik nyertese.
Azt est levezetése eztúttal az ifjú padavanra Max Demandra hárul. A Flört új rezidense aki egyben a
D-Vision agency oszlopos tagja is, olyan kiadóknál tette le a névjegyét, mint a pl a Bedrock, 100%Pure
vagy a Suara. Tavalyi közös zenéje Jay Lumennel a Beatport Best of 2014 Tech-House Top 100-a
jegyzi. Új megjelenések pedig hamarosan a Great Stuff és Monza Ibizanál.
https://www.facebook.com/events/874175459295251/
Jegyár:
Éjfélig : 2000HUF
Éjfél után 2500HUF]]>