SanFranciscoBeat, ahogy azt tőle az elmúlt években már megszoktuk, rendszeresen hallat magáról a DJ pulton kívül is produceri illetve filmes munkáival. Az utolsó videós munkája, a RoadMovie óta, több mint másfél év telt el, de ez az időszak nem telt tétlenül, hiszen máris itt az új videoklip, melynek rendezéséért és zenéjéért is ő a felelős. A Magyar techno szcéna egyik kiemelkedő alakjának új szerzeménye, “NIGHTFALL” a napokban került fel a YouTubra, egy a tőle már megszokott sajátos képi világgal és mondanivalóval. A klip érdekessége, hogy a kora ősszel leforgatott nyersanyag az utómunkának köszönhetően, nem megszokott képi világot tár elénk, és hangulatában sötét, fakó világba kalauzol minket.
A vizuális élményt erősen lüktető, dinamikus basszusok, feszes de még is könnyed dallamos zene teszi teljessé. Az üzenet csupán annyi, hogy minden nagy döntés nehéz, de olykor a hosszas tanakodás és végeláthatatlan keresés a célhoz vezet.
Kinek ajánljuk? Azoknak, akik valami újat keresnek, akik szeretnek együtt élni a képi élménnyel és közben élvezik a minőségi elektronikus zenét.
]]>