A [Pulse Radio] újra előszedte a korábbról már ismert, 1996-ban kiadott dj-kártyákat, melyről egy csomó érdekes statisztika leolvasható.
Carl Craig, DJ Hell, Dave Clarke, Derrick May, Stacey Pullen, Juan Atkins, Josh Wink, Carl Cox, Kevin Saunderson, Paul Van Dyk, Laurent Garnier, Mr. C, Richie Hawtin ezekre a kérdésekre válaszol:
– Átlagos bpm szám
– Remixek száma (1995-ig)
– Fellépések száma (1995)
– Fellépések száma összesen
– EP-megjelenések száma
– Lemezgyűjtemény darabszámban
– Leghosszabb dj-szett
– Legrövidebb dj-szett
Ezek a kártyák is ékes bizonyítékai annak, hogy a fentebb felsorolt névsor tagjai mekkora rutinnal bírnak, a kisujjukban van a szakma. Néhány beszédes adat:
Kevin Saunders összesen 50 remixet készített, Carl Cox egy év alatt 227 fellépésnek tett eleget, összesen pedig 3100 buliba hívták el. Kevin Saunderson túl volt a századik lemezmegjelenésén. Az egyetlen számadat, ami azóta csökkenő tendenciát mutat: Carl Cox lemezgyűjteménye már akkor 30 000 bakelitből állt. A leghosszabb dj-szett természetesen Sven Väth nevéhez fűződik. Az ő harminc órájához képest egy szempillantásnak tűnik a legrövidebb játékidő. Josh Wink négy percig állt a lemezjátszók mögött, amikor megérkezett a rendőrség. De egyszer Richie Hawtin sem bírta tovább öt percnél.
És azóta már eltelt újabb 20 év