Az elmúlt napokban számos hazai és nemzetközi portál foglalkozott egy szupererős, újfajta extasy tablettával, melytől többen kórházba kerültek. Hamar kiderült, hogy a tablettával nincs semmi probléma, semmiféle méreganyagot nem tartalmaz, egyszerűen csak túl jó!
Az állítólag már Magyarországon is fellelhető bogyó ugyanis akár 278 milligramm MDMA-t tartalmaz!
Ez pedig 3-4-szer erősebb a mostanában megszokott átlagnál.
A Mixmag szerint a tabletták Hollandiában készültek, a gyártókat pedig igen nemes cél vezérli: megalkotni a valaha létezett legerősebb extasy tablettát! Az úgynevezett Partyflock, illetve Q-dance csoport műhelyében készültek korábban a Defqon, Speaker, Ferrari, Partyflock, Android, Tri-Force, a közelmúltból pedig a Heineken és Gold Bar mintával ellátott tabletták is a portfólió részét képezik.Azt is elárulták, hogy hamarosan jön a piros színű UPS-széria.
A Partyflock egyébként egy holland szociális hálózat, a Q-Dance pedig egy ismert partyszervező brigád. A tabletta gyártói csak a neveket kölcsönözték, a két szervezetnek természetesen semmi köze nincs a kábítószerekhez.
Belső informátorok szerint új dimenzió nyílhat az extasy piacán! Egy holland droglabor ugyanis büszkén hirdeti, hogy rátaláltak a szent grálra! Új összetevő került a receptre, a PMK-glycidát elnevezésű anyag ugyanis még legális.
A tablettákat először Nagy-Britanniában dobták piacra, a világszerte ismert logók felhasználása révén pedig a marketinggel sincs probléma.]]>