Az orosz elektronikus zenei szcéna méltán vonta magára a figyelmet az elmúlt években, számos kiváló előadó nőtte ki magát nemzetközileg elismert szintre. A siker kulcsa pezsgő éjszakai élet, és a fáradhatatlan tehetségeknek lehetőséget biztosító klubok, melyek közül zászlóshajóként emelkedik ki a Moszkvában található RODNYA.
A klub 2011-es nyitása óta Moszkva kulturális életének egyik tündöklő ékköve, az ipari környezet és a tágas terek nem csak az éjszakai életnek engednek teret, a klub mellett dizájn stúdió, bár és képzőművészeti iskola is helyet kapott az épületben. A kulturális csomópont egyik legerősebb bástyája maga a RODNYA Club, mely megkérdőjelezhetetlenül tette fel magát az elmúlt években orosz főváros elektronikus zenei térképének.

A rezidensek között megtaláljuk a már itthon is komoly elismerésnek örvendő Andrey Pushkarev, Izhevski, Gorje Hewek, Max Grabke, Golikov vagy BVoice nevét is. Az orosz underground törekvő képviselőit nem csak a RODNYA dj pultjában bizonyították már rátermettségüket, a nagyközönség rendszeresen hallhatja mixeiket „Deep Mix Moscow” internetes rádió műsorán.
Bennfentes információink alapján hamarosan karnyújtási távolságba kerülnek a moszkvai tehetségek, hiszen a VOLT Music Bar havi rendszerességgel ad majd otthont a RODNYA esteknek…
]]>