Négy DJ a negyediken négynegyedet pakol – nagyon röviden ezzel írható le a Corvintető „saját gyártású” elektronikus zenei sorozatának koncepciója, amely a hazai underground house és techno közegéből hívja össze a műfajok legismertebb és legelkötelezettebb szelektorait.
A 4per4 során a Corvintető nagytermében ilyenkor lekerül a színpadról a keverőpult és mindig másik helyre kerül a termen belül. A fellépők pedig ekkor veszik elő legkülönlegesebb, eddig talán még ki sem próbált lemezeiket, hogy a hét negyedik napjain megszervezett bulira érkezők a legínyencebb négynegyedes hangzást kaphassák.
Ennek megfelelően bátran állítható, hogy a 4per4 az egyik legkülönlegesebb kísérleti elektronikus zenei sorozata a budapesti éjszakának, ahol a legmenőbb, vagy éppen frissen bemutatkozó, de legalább annyira profi DJ-k mutatják meg azt az oldalukat, amelyet elsősorban az önkifejezés és a kísérletezés jegyében mutatnak meg a közönségnek.
Most csütörtökön is tehát a legkifinomultabb tánczenék szakavatott szelektorai tesztelik a hangrendszert, ezúttal Crimson, Nermo, Minek és Minich.
Esemény: https://www.facebook.com/events/413797198794169
Időpont: 2015. március 5. 22.00
Kapunyitás: 21.00
Helyszín: Corvintető (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)
Jegyár: 400 HUF]]>