Emlékeztek még a German Night-okra vagy a Holland Weekend-ekre ? Legendás esték voltak, amit most újra szeretnénk visszahozni nektek! Ezeken az estéken, egy-egy ország fellépőire fókuszálunk! Az első est a belga,
amit aztán később a német,az olasz, a holland, a kanadai és a spanyol stb. is követni fog majd! Ezen az estén megpróbálunk egyszerre 2 olyan meghatározó nevet hozni az adott országból, aki már jelentős zenei sikereket ért el és bizonyítottan kíváló lemezlovas is és esetleg még nem voltak Magyarországon.
A belga estén tehát, a 2 belga mester RAMON TAPIA és ILARIO LIBURNI (aki előszőr lép fel Magyarországon)
Ilario Liburni zenéje nagyon különleges, valahol a deep a tech és a techno között helyzkedik el, de pontosan meghatározni nem lehet. Nagyon vastag basszusokkal dolgozik, félelmetes hatást fog kelteni a Flörtben ez borítékolható! Ilario vérbeli lemezlovas, elmondása szerint kizárólag bakelitről fogja pörgetni a zenéket!
Ramon Tapia zenéje igazi főidős Tech House, dinamikus pörgős muzsika. Magyarországon már többször bizonyított, igazi partiarc. Éveken keresztül ostromolta és vezette az eladási listákat, saját kiadóját az Aella music-ot Hermanezzel közösen csinálja. Az Aella Musicnál legutóbb egy komoly magyar megjelenés is kijött a CrossNineTroll kezei közül. A CrossNineTrollal (Snilloc & Nigel Snorter) az áprilisi bulinkon találkozhatsz!
Először lép a Flört dj pultjába a Mateo & Spirit páros, akiket a szakma 2013-ban a legigéretesebb hazai tehetségnek választott a best of soundhead szavazáson.
A minimal techno avatatlan császárai az elmúlt években, számtalan felépést tudhatnak a hátuk mögött itthonit és külföldit egyaránt. Pl : Berlin, Svájc , London , Mexico
Hazai fesztiválokon is sokszor találkozhattunk a nevükkel. PL: Balaton Sound, Sziget, Hungarian DJ Fesztivál.
Ha szeretnél jegyet nyerni a bulira, akkor IDE kattints!
Ramon Tapia (BE)
Ilario Liburni (BE) Először Magyarországon!
Mateo & Spirit
Max Demand
2000 Éjfélig / 2500 HUF Éjfél után
Esemény: https://www.facebook.com/events/1404977483139654/]]>