Rázósra sikeredett a hétvége Chris Liebing számára. A Lufthansa sztrájkja miatt már egy londoni plusz kitérővel kezdődött az utazás. Így aztán ötórás késéssel érkezett meg New Yorkba. Igaz ekkorra már jóval elmúlt éjfél is, így sok idő nem maradt semmire, Christopher rövidesen megérkezett a Warehouse party helyszínére, Brooklynba. Akkora már megtelt a tánctér is, Yaya pakolta a lemezeket, remek volt a hangulat! Liebing is rég elfelejtette már az odaút viszontagságait, amikor nekikezdett a szettjének. Két és fél óra múlva azonban kénytelen volt lekapcsolni a zenét, miután megszállták a helyet a rendőrség emberei. A razzia eltartott egy darabig, amikor azonban újra feldübörögtek a basszusok, a hatóság már csak élvezhetetlenül alacsony hangerőn küldve engedte a tovább a bulit. Így aztán inkább le is fújták az egészet.
Chris Liebing számára ugyanakkor értetetlen, miképpen fordulhat elő ilyen, amikor a szervezők minden szükséges papírral és engedéllyel rendelkeztek, ezeket a CLR feje személyesen is ellenőrizhette.
A buli teljesen rendben zajlott, a hang senkit nem zavart. A rendőrségnek semmi oka nem volt arra, hogy hazavágják a bulit, ők mégis megtették. Mégpedig saját hatáskörüket meghaladva, teljesen önkényes módon.
Liebing csalódott és ideges. Nagyon várta már ezt a brooklyni éjszakát, de ezen a hétvégén sajnos semmi nem úgy sült el, ahogy szerette volna.
Mindenesetre azt a röpke pár órát nagyon élvezte a buliban.
]]>