Idén nagyon izgalmasnak ígérkezik a rendezvény, ugyanis ezúttal egy húsvéti Time Warp-ban lehet részünk.
Éppen hogy lezajlott a Time Warp 20. évfordulójának turnéja, máris folytatódik a rendezvénysorozat a 21-dik maratoni mannheimi kiadással. A tavalyi év valóban féktelen pörgés volt a Cosmopop életében, hiszen sok egyéb mellett belevágtak Amerika gyarmatosításába is. A 20 éves Mannheim-i esemény, az első Argentína-i és New York-i TW után Hollandiába egy átlagosnak nem nevezhető line up-pal tértek vissza év végén, valamint megszervezték Sven Vath életre szóló 50. születésnapi partiját októberben. Idejük se volt még kipihenni a tavalyi évet, de már zajlik a felkészülés a 2015-ös év első állomására, az eredeti német 19 órás techno rendezvényre.
Az elektronikus zenei szcéna művészei számára megtiszteltetés a Time Warp színpadán fellépni, éppen ezért képes a rendezvény évről évre a világ legelismertebb előadóit felvonultatni.
Természetesen az idén sem történhet másképp. A keresztapák, azaz Sven Vath, Richie Hawtin és Ricardo Villalobos mellett visszatér Magda, Carl Cox, Marco Carola, Laurent Garnier, Luciano, Loco Dice, valamint a techno vérbeli aktivistái, Chris Liebing, Joseph Capriati, Pan-Pot és Rødhåd, és a német house krémje, Andhim, Aka Aka feat. Thalstroem, Niconé & Sascha Braemer, Alle Farben.
Csemegézhetünk, ha a különleges Seth Troxler b2b The Martinez Brothers vagy Dubfire: live Hybrid show-ját választjuk, ami a tavalyi Bónusz fesztiválos tesztüzem mód óta valószínűleg sokat fejlődött. Szinte minden évben leírjuk aktuális beharangozónkban, hogy mennyire kiemelkedő és tökéletes rendezvény a Time Warp. A művészek imádnak ott fellépni, számukra olyan ez, mint egy családi összejövetel. Ez látható és hallható a hangulatukon, érezhető játékukon. A vizuális látvány egyszerűen elképesztő és varázslatos. Ez az év első olyan eseménye, ami a friss megjelenésekről, új live előadásokról, kiadatlan zenékről, az év későbbi slágereinek debütálásáról szól. Éppen ezért ajánljuk mindenkinek, hogy kísérje figyelemmel az elkövetkezendő időszakot. Ki milyen újdonsággal áll mostanában elő? Mit jelentetett meg? Milyen stílust játszik napjainkban? stb. ugyanis ezek az információk sorsdöntőek lehetnek egy olyan szituációban, amikor nem tudjuk, melyik termet válasszuk egy aktuális órában.
„A legrangosabb techno fesztivál a világon” – The Village Voice
„A Time Warp a nemzetközi techno szcéna örömteli találkozója. Ez a hely egy állandó találkapont, ahol megszűnnek a nemzetek közti határok. Kialakult egy Time Warp közösség, akikben egy dolog a közös: az elektronikus zene iránti mérhetetlen nagy szeretet.” – Resident Advisor
„Határozottan a legjobb beltéri rendezvény ezen a bolygón.” – Sven Vath
Time Warp-on még senki nem tért haza csalódottan. Csatlakozz hozzá Te is!

Ami még különlegesebbé teszi idén az eseményt, hogy ezúttal vasárnap kezdődik és húsvéthétfőig tart.
Valószínűleg ez lehet az oka, hogy a korai elővételes jegyek 3 órán belül el is fogytak. Éppen ezért ne habozz, nem kell hétfőn se dolgozni, gondolkodás nélkül vedd meg a jegyet és áprilisban irány a Time Warp!
Jegyek 65 Euro-ért vásárolhatóak a http://www.time-warp.de/germany/tickets/index_eng.html oldalon.
Facebook esemény: www.facebook.com/events/1494364580853076
Ha nem találsz útitársat vagy csak kérdésed merült fel a rendezvénnyel kapcsolatba, azt itt is felteheted: https://www.facebook.com/pages/Time-Warp-Fans-Hungary/361722613842648?fref=ts]]>