Kíváncsi vagy milyen egy német fesztivál??? Most saját bőrödön tapasztalhatod! Június 20-án Magyarországra érkezik az 5 éves múltú, állandó telt házzal működő családias hangulatú, nálunk a Baden-Württemberg tartomány alkotótáboraként ismert Ganz weit draußen fesztivál, melynek egyik helyszíne ebben az évben Budapest szívében, mélyen a város alatt, a rendezvényeiről méltán híres Akvárium klub.
Német precizitás, mentalitás, underground családias hangulat, nívós fellépőgárda mind a külföldi, mind a magyar művészek tekintetében. Ezt kínálja Neked idén nyár elején a GWD, és ami jó hír, hogy ezúttal nem kell 1000 km-ert utaznod hogy átélhesd a Ganz weit draußen élményt.
Akkor nézzük a kicsit sem elhanyagolható headliner névsort: Svédországból érkezik a H-Productions, és a Drumcode művésze Cari Lekebusch, itt lesz velünk Németországból a Traum Schallplatten, és a Microtonal Records művészpárosa a Microtrauma, egyenesen Berlinből utazik hozzánk egy lemezbemutatóra a Kanzleramt feje Heiko Laux, ugyancsak Berlinből jön a Traum Schallplatten, és a Bedrock képviseletében Ryan Davis egy live dj szettel. Itt lesznek még a Ganz weit draußen fesztivál rezidensei, név szerint: Christian Flender aki az Election alapítója, és a Ganz weit draußen fő promotere, az Election oszlopos tagja Horace, a STNNNG, és az Ametist Records, valamint az Infinity Sounds művészpárosa Lekesch&Schekel, továbbá az Underyourskin és a Degree Records képviseletében Thomas Atzmann.
A fellépők színes listájának itt még koránt sincs vége, hiszen a Ganz weit draußen 3 helyszínen kíván bekukkantást nyújtani a német fesztiválok szellemiségébe, hangulatába. Így már most érdemes felvésni a dátumot a naptárba!
Line up:
Cari Lekebusch (CH) /H-Productions, Drumcode/
Microtrauma (DE) /Traum Schallplatten, Microtonal/Chemnitz/
Heiko Laux (DE) Fernweh album tour /Kanzleramt/
Ryan Davis (DE) live dj set /Traum Schallplatten, Bedrock/
Thomas Atzmann (DE) /Underyourskin Records, Degree Records, Ganz weit draußen/
Lekesch&Schekel (DE) live dj set /Stunning Records, Ametist Records, Ganz weit draußen, Infinity Sounds/
Christian Flender (DE) /Ganz weit draußen, Election/
Horace (DE) /Ganz weit draußen, Election/
.
.
.
A fellépők listája folyamatosan bővül! infók hamarosan…
Dátum: 2015.06.20.
Helyszín: Akvárium klub
Esemény: https://www.facebook.com/events/1423553417948248/
Behopp:
Early bird: 3.000- ft
Extra kedvezményes: 3.500- ft
Kedvezményes elővételes jegyek:
I. 4.000- ft
II. 4.500- ft
III. 5.000- ft
IV. 5.500- ft
V. 6.000- ft
Helyszíni jegyek: 6.500- ft
Image and video hosting by TinyPic]]>