Ma este nyit Magyarország (sőt a szervezők szerint egész Európa) legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye.Hazai előadók és zenekarok hozzák el legfontosabb koncertjeiket idén nyáron is, számos nemzetközi sztár koncertje is színesíti majd a programot. Idén minden eddiginél látványosabbnak ígérkezik a helyszín: lesz szivárvány fasor égszínkék hangszórókonténer, óriás fogaskerék, ledek, lámpák, lampionok, kívánságtál és megannyi más látványosság is.

A hazai pop-rock szcéna legjelesebb koncertjeit tűzi műsorára idén is a Budapest Park: itt ünnepli 70. születésnapját Hobo, 15. évfordulóját a 30Y, jön a 10 éves Kiscsillag és a vele egyidős Vad Fruttik, itt mutatja be holnap legújabb lemezét a Brains, a Hősök és a szintén 10 éves Irie Maffia, itt emlékezik beat miséjével az Ifjúsági Parkra az Omega, és itt búcsúzik majd közönségétől a HS7 és a Subscribe zenekar. A Punnany Massif május 22-i nyárindító koncertje gyakorlatilag már egy hónappal a rendezvény előtt teltházas, ezért május 24-én adnak a srácok egy ráadás bulit.
Nemzetközi fronton olyan nevek érkeznek – a teljesség igénye nélkül – mint Manu Chao, Wu-Tang Clan, az Anti Flag vagy a Bad Religiion, továbbá egészen friss hír, hogy a Parkban fellépő világsztárok sorába július 5-én csatlakozik Marcus Miller.
Idén néhány nappal rövidebb lesz a programterv, tavaly 93 napig volt nyitva a Budapest Park, idén 80-85 naposra tervezik a szezont.
Az idei évtől rekordlátogatottságot várnak a szervezők. A küzdőtér és a VIP is szélesebb lett, a Park nagyjából 10. 000 fő befogadására alkalmas.

A nyár folyamán többszáz zenekart és DJ-t felvonultató Park látványvilágával is igyekszik vonzani a látogatókat. Rimóczi Imre, a Park művészeti vezetője és építésze vezetett körbe a nyitás előtt álló létesítményben.
A Park előtt, a főberjáratnál, egy szivárvány színű fasor szegélyezte zöld területen egy burkolólapokból kialakított óriás zippzáron érkezhetnek már a vendégek. Ez a terület a park meeting pontja, ahol kényelmesen üldögélve lehet bevárni a többieket. A dombon, a már ismert színes fák és lampionok között újdonságként épült egy kis körpult, és megnyit végre a várva várt merchandising shop is, ahol parkos pólókat, kiegészítőket, relikviákat lehet vásárolni. Megújul a Retrokert, az örökzöld slágerek helyszínének dekorációja és a Park Dance Aréna külalakja is. A Hoppá terasz nagyobb lesz, ahol több pult szolgálja majd ki a vendégeket. Tudtátok, hogy van légópince is? A Bunker Galéria idén feljön a felszínre és kortárs videóművészettel, illetve kortárs kiállítások programajánlóival fog szolgálni egész nyáron az érdeklődőknek. A légópincében felszabadult helyre pedig szabaduló szobák költöznek, hat különféle érdekesebbnél érdekesebb, nagyon rövid, de annál izgalmasabb pályával, melyek könnyűzenei tematikájúak vagy valamilyen módon a szórakozáshoz kapcsolódnak.

A Nagyszínpadon gyönyörű mesevilágot bemutató színes térhatású vadonatúj molinó díszeleg majd, s mellette, a teljes szezon alatt a színpad hátterében egy hatalmas ledfal adja a megújult fénytechnika hátterét. A középső keverőállás zöld dombján – szoborszerűen megjelenő – hatalmas, embernagyságú fogaskerekek és égszínkék kiálló hangszóró-konténerek jelenítik meg – immár térben – az eddig használt dekorációs elemeket.

„És lesz még sok érdekesség, a tavalyról már ismert szivárvány és a Diszkóól mellett a „hagyd kinn a valóságot ajtó”, a „nagy alma” vagy a „kívánságtál” – sorolja am látványelemeket és installációkat a Park építésze.

Italakciók 2015-ben:
17-20 óráig: koktél 890 Ft
17-20 és 22-23 óráig: Korsó Soproni 390, Heineken 460, Strongbow korsó 460, Royal Vodka 390 Ft
A vodka+redbull pedig nyitástól zárásig 990 Ft-ba fog kerülni.


És az se baj, ha Hyperen marad pénz az egyenlegeden, ugyanis itt is lehet majd fizetni HelloPay kártyával.
Kajafronton is erősítenek, lesz hamburger, KFC, saláta és zsírosdeszka is.
Néhány óra és kapunyitás!]]>