Fussuk át gyorsan a szombat esti Hyperspace fellépőt, friss mixekkel!
Adam Beyer a technoszcéna David Beckham-je. Gyönyörű, népszerű felesége van Ida Engberg személyében és már a harmadik pici is megszületett. Kiadója, a Drumcode továbbra is az egyik legnépszerűbb label, heti rendszerességű rádióműsort vezet, gyakran pörgeti magyar producerek zenéit is, jó is lenne hallani az Awakenings-en vagy éppen a Berghainban is nagy sikerrel lejátszott Stream Shape duó (Nils & Svetec) egyik zenéjét!

Nina Kraviz-ről sok mindenkinek megvan a véleménye (EZ ITT Seth Troxleré), azt viszont meg kell hagyni, hogy piszok jó zenét játszik! Persze Ben Klock mellett volt kitől tanulnia.

Marcell Dettmann nem hiába a Berghain utazó nagykövete. Mindig óriásit zenél, legyen szó klubfellépésről vagy fesztiválról. Most is nagyon várjuk már!

Rødhåd, alig egy év alatt cserélte fel a tervezőasztalt és a berlini klubokat a legnagyobb fesztiválok színpadára. Nem érdemtelenül: remek DJ, produceri munkája eredményeképpen pedig ontja magából a remekműveket. Magyarországon most debütál, nagy lesz!

Sam Paganini szintén nagyot lépett előre a ranglétrán. Pont ide való, le fogja bontani a Hungexpot!

Gary Beck sem ismeretlen, rengetegszer megfordult már itthon. Zenéit szinte mindenki pörgeti, igen ritka az a technobuli, ahol ne szólalna meg legalább egy szerzemény az óriási focirajongó, skót producertől.

Julian Jeweil alatt a kézfelrakás nem fog elmaradni!

Ha Felix Kröcher idén is felpattan a dj pultra, akkor már sokan elégedettek lesznek. Voltak furcsa zenei kalandozásai, de a legutóbbi rádiós mixe szerint most újra egy jót fog veretni!

The Advent szerzőtársaként ismert Industrialyzer szombat este is leszedál mindenkit a 2-es arénában!

Black Asteroid először Magyarországon, a saját zenéit adja elő élőben! Koszos techno, de akinek ez már túl sok, az az utolsó zenét biztos fogja szeretni!

Hot X szettje után könnyű lesz átvenni a pultot, a hangulat ilyenkor már tetőfokon! Ilyen volt tavaly:

Budai biztos pont, nagyon jót zenélt múlt héten is, Oliver Huntemann előtt, soha nem okoz csalódást. Ez a legfrissebb mixe, de ennél most keményebb várható.

DJ Budai Születésnap All Night Long p1 2015.02.28. KASINO by Dj Budai on Mixcloud

Sanfranciscobeat szettje alatt valószínűleg mindenki kellőképp rá fog hangolódni az estére. Ha kellően sok vodka fogy, talán még ő is táncol egyet az asztalon 🙂

Jay Lumen nemrég tért haza ausztrál turnéjáról. A Beatport történetének egyik legsikeresebb producere, zenéi a legnagyobb kiadóknál jelennek meg. Olyan nívós klubokban és fesztiválokon headliner szerte a világon, ahová magyar DJ eddig még nem jutott. Ma már ismertségét tekintve külföldi fesztiválok plakátjain három-négy sorral feljebb lenne a neve.

Gabor Kraft zenei palettája igen széles spektrumon mozog, a legjobb az lesz, ha valami hasonlót zenél, mint a legutóbbi mixében:
]]>