Április 30 – csütörtök – Made Inn presents vol. 3. // Poli // Nora Matisse // Ramin Sayyah // David Mole
Az ünnepnapot megelőzően a MADE INN csapata veszi birtokba a dj pultot, Poli, Nora Matisse, Ramin Sayyah és David Mole vezényletével. A house és annak mélyebb irányzatai teszik teljessé a zenei utazást, a megszokott, családias légkörben. A másnapi munkaszüneti napra tekintettel, a rendhagyó módon csütörtöki napra tervezett klubest, a legjobb választás lehet a könnyed, de még is első rangú szórakozásra vágyók szemében.
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/669553336524205/

Május 1 – péntek – 100% R’n’B with /DJ O’NEAL & DJ GOZTH
Május elsején a nagyközönséget szólja magához a VOLT Music Bar Dj Gozth és Dj O’neal RNB estjével. A páratlan páros a minden lehetséges díjat bezsebelt már hip-hop berkekben, jelenlétük garancia egy laza estéhez.
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/369764416567412/

Május 2 – szombat – Hi!Fly Music Label Night
A Hi!Fly számtalan sikeres rendezvény után tavaly indította útjára saját kiadóját, ahol a rezidensek munkái és azok jobbnál jobb remixei jelennek meg már hosszú hónapok óta. Az egyre nagyobb elismerésnek örvendő kiadót klubsorozat is kíséri. Először ad otthont az Akvárium Klubban található VOLT Music Bar a Hi!Fly saját klubestjének. Mire lehet számítani? Feszes, pattogós, igazi kézfelrakós tech-house zenékre, Yvel & Tristan, James Grow, Sobek és PalmFood tolmácsolásában.
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/353935304814158/

Tartsatok velünk mindegyik napon, érezzétek a zene lüktetését és a semmihez sem fogható bensőséges atmoszférát, melyet a VOLT Music Bar és közönsége kínál nektek a hosszú hétvégére.
Kövessetek minket a facebook-on: https://www.facebook.com/VOLTBarBudapest
Csatlakozzatok Instagram csoportunkhoz: https://instagram.com/voltmusicbar/
Válogassatok a VOLT Music Bar programjaiból: http://akvariumklub.hu/volt-music-bar]]>