A munka ünnepe utáni hosszúhétvégét kipihenve május 6-án, szerdán nyit ki ismét a Volt Music Bar a Deák téren, Budapest szívében, hogy ezúttal is teret adjon az underground techno és house legváltozatosabb ütemeinek.
Az idei klubszezont a már jól megszokott szerda estével zárják le, amikor tizenegytől ingyenesen hallgathatjuk meg, hogyan pakolja Polarize és Roland Handrick a leggondosabban kiválogatott lemezeket, melyekkel igazán kifinomult és ritkán hallott mesterdarabok kerülnek terítékre a profi hangtechnika segítségével, amolyan hamisítatlan underground közegben, ahol anno a két műfaj is született.
A MOVE számára azonban nem csak a jó idő és a kétszer annyi boldog vendég érdekes a májusi programok kapcsán, hiszen most ünnepli a bulisorozat az ötödik születésnapját is, amire huszadikán hatalmas őrülettel készülnek. Az igazán speciális estek (Move Special) apropójából érkeznek a külföldi vendégek, így Bella Saris, Avos, Giovanni Verrina és Roustam után most a román nemzetiségű Barac kényezteti a mozgásra éhező talpakat. A bukaresti illetőségű művész továbbra is remekel, szinte már az egész világot bejárta kísérletező szettjeivel. Nekünk viszont Budapest, és az Akvárium a világ közepe, így örömmel fogunk lubickolni szettjére a mödanszié tartóoszlopai alatt.
Utána pedig ismét Polarize & Beta & Roocha veszi át a keverőpultot, hogy ezúttal is elrepítsenek egy kliséktől mentes zenei övezetbe, de az emelkedett hangulat kedvéért páros felállással spékelik meg az estét. A többivel ellentétben ez a buli azonban fizetős, 1000 forintba kerül, de tekintettel a felhozatalra, ez egy igen méltányos ár.
A hónap utolsó MOVE bulijára május 27-én kerül sor, ez már ismét a szokásos magyar klubest, ezúttal viszont Beta és Isu pörgetik majd a fekete korongokat a lazán lépkedő, legkevésbé sem túlpörgött közönségnek. Ínyenceknek kihagyhatatlan, aki meg még hezitál, az hallgasson bele a két rezidens szettjébe és garantáltan ott fogja ropni mind a háromszor, hajnalig.
Olvasd el a MOVE csapattal készített interjút, hogy még többet megtudj az undergound heti beszállítóiról:
http://www.soundhead.hu/portal/irasok/interjuk/a-nagy-move-interju.html
Esemény: https://www.facebook.com/events/1439464523014750/
]]>