A nyári szezon közeledtével egyre nagyobb energiák szabadulnak fel a VOLT Music Bar Martin Audi hangrendszerének árnyékában. A májusi programbantöbb kiemelt esemény és néhány meglepetés parti is helyet kapott.
A hétvégék már szerda este elkezdődnek, az Akvárium Klub önálló autonómiával bíró szigeteként is számon tartott VOLT Music Bar-ban! Az elektronikus zenék bűvkörében felnőtt generációk egyetlen, hétköznapokon is minőségi 4/4-et prezentáló klubsorozata, aMOVE, minden szerda este elhozza nektek hazai underground egy kóstolónyi szeletét. A sorozat ráadásul május 20-án (szerdán) ünnepli ötödik születésnapját. A nagy becsben tartott eseményre a román szcéna egyik sokat emlegetett kulcsfigurája, Barac érkezik, hogy Budapesten is fakultatív órákat adjon a román techno egyedi hangzásvilágából.
A pénteki napokon csak a nyers erőben bízhattok, különösen, ha végig akarjátok táncolni az éjszakát a mindig teltházas RAW bulikon. Május 8-án Adx bemelegítése és a Monolit páros megunhatatlan örömzenélése mellett,Chiqito szettjét is élvezhetitek a túlfűtöttnek ígérkező éjszakán. Ne felejtsétek, RAW is thenewRave!
A DEEP IN THE CITY szelektorai negyedik alkalommal szedegetik ki halászhálójukból a finomabbnál finomabb deep és tech house darabokat, kizárólaga cápavadász legénység szórakoztatására. A tengeralattjáró parancsnoki hídjánDavko és T:Maniak kapitányok ellenőrzik a mélytengeri kitermelést, miközben két új gyöngyhalászt is a fedélzetre emelnek Cordeiro és BOO fromIllCows személyében.  A tenger basszusokban testet öltött gyümölcseit május 23-án tudjátok majd korlátlanul fogyasztani.
Végül a meglepetés partikról is le kell rántanunk a leplet, hiszen mit sem ér egy szülinap a jókívánságok és a barátokkal legurított körök nélkül! A hazai dj szakma két képviselője is a VOLT Music Bar tapinthatóan intim környezetét választotta a hedonista parti megtartásához. Kornel Halasz születésnapi rotyogásán (május 9) Kühl Tamás, Bohumil és Tony M pakolja majd a korongokat, míg Belocca felköszöntő buliján (május 29), az örök kedvenc Dj Budai-val állnak majd a pultban.
A VOLT Music Bar teljes havi programkínálatát megtalálod a http://akvariumklub.hu/volt-music-bar oldalon.
Kövess minket a facebook-on: https://www.facebook.com/VOLTBarBudapest
Csekkold fotóinkat az Instargram-on: https://instagram.com/voltmusicbar/]]>