Rendhagyó DJ versenyre kerül sor idén május 25-től, amely nemcsak azért különleges, mert most profik mérik össze tudásukat, hanem azért is, mert a Music Killers Top DJ-i megpróbálják a legizgalmasabb életérzéseket – play, sing, feel, dance – közvetíteni. A kifejezetten a versenyre készülő szettekre online szavazhat a közönség a mytuborg.hu oldalon, a végső párbajt pedig egy óriási buli keretében vívja majd a két legjobb DJ július elején.
A Tuborgnál idén minden a színekről szól, nemcsak a kupakok pompáznak ötféle színben, de a színek mindegyike egy-egy életérzéssel is társul: a narancssárga a játékosságot, a piros az éneklést, a zöld az érzéseket, a citromsárga a táncot szimbolizálja. Az ötödik szín, a kék, a megosztásé. A Tuborg az élet vidám oldalát ünnepli új, színekkel teli kampányában, mely arra bátorítja az embereket, hogy hétköznapjaikat feledhetetlen pillanatokká tegyék. A színes csomagolás természetesen továbbra is a megszokott prémium minőséget takarja.
A vidám hangulatokat és érzéseket összefogó erő nem is lehet más, mint a zene. A Tuborg ezért idén egy nagyszabású és rendhagyó DJ versenyt szervez, amelyben a 89,5 Music FM esti DJ Showja, a Music Killers Top DJ-i csapnak majd össze. Metzker Viktória, Lotfi Begi, Newik és Antonyo egy-egy szín és érzés képviseletében igyekeznek majd elnyerni a nagyérdemű elismerését. A verseny érdekessége, hogy ezúttal nem amatőr DJ-k mérik össze tudásukat, hanem már ismert és elismert arcok csapnak majd össze a keverőpult mögött. Május 25-től 4 héten át minden hétfő, kedd, szerda és csütörtök este lesz élőben hallható 1-1 Tuborg által támogatott Music Killers mix, amire aztán szavazni lehet.
A verseny narancssárga színnel fémjelzett, a játékosság, „Play” jegyében induló, egyetlen női tagja, Metzker Viktória lesz, aki minden kedden 21 órától játszik a Music Killersben. „Nincs konkrét tervem, nem szoktam előre kitalálni, mit játszok majd, sokkal inkább az aznapi hangulat az, ami meghatározza, milyen zenéket teszek fel egy-egy fellépésemen. A játékosság jegyében váratlan zenei fordulatokkal, meglepő, vagy akár nem odaillő betétekkel fogom megtörni a zenét” – árulta el Viktória, aki nemcsak szépségével, hanem zenei tehetségével is folyamatosan lenyűgözi a nagyérdeműt.
A piros színt és egyben az éneklést, „Sing”-et képviselő Lotfi Begi, a Compact Disco alapítója és DJ-je is természetesen marad a saját stílusánál, szettjében a house különböző műfajai fognak váltakozni. „Lesznek erősebb ütemek és lazább betétek is. Emellett pedig úgy gondolom, hogy a zenében az éneklős részekre is mindig szükség van, hiszen ez az, ami minden emberhez egyaránt eljut” – mondta el Lotfi Begi, aki egyébként már számos olyan produkciót jegyez, amiben a vokál fontos szerepet kap, gondoljunk csak például a Rúzsa Magdival vagy Bogival készített, fülbemászó dalaira. Lotfi Begi élő Tuborg szettje hétfőnként 22 órától lesz hallható 4 héten át a 89,5 Music Fm-en.
A citromsárga szín és egyben a tánc, „Dance” arca a 89,5 Music Fm felfedezettje, Newik, aki elárulta, ő sem konkrét tervvel érkezik a versenyre, de ahogy mindig, ezúttal is könnyed, lágy, és vidám nyári dallamokkal, éneklős betétekkel tervezi megtáncoltatni a közönséget. „Én magam is sokat mozgok, táncolok a pult mögött és figyelem a közönséget, folyamatosan kommunikálok velük. Szerintem ez a kulcsa a remek hangulatnak”. Newik Tuborg mixe csütörtökön 21 és 22 óra között lesz hallható Music Killersben.
A zöld színben induló, „Feel” vonalat képviselő Antonyo sokkal inkább fellépésként, mint éles versenyként tekint a nyári programra. „Nem készülök egy előre összeállított szettel, hiszen naponta látnak napvilágot jobbnál jobb dalok, amiket beépíthetek majd a mixembe. Ahogy máskor, most is igyekszem a lehető legtöbb olyan zenét összegyűjteni, amiben fantáziát látok. Fellépéseim során mindig a közönség hangulatára, reakcióira figyelek. Ez azért is nagyon fontos, mert szeretném, ha ez a program maradandó élménnyé válna a közönség számára” – árulta el. Antonyo szerdánként, 21 órától pörgeti majd a lemezeket a Music Killersben.
A Tuborg Mytuborg DJ versenye május 25-től június 26-ig tart és május 29-től, péntektől bárki szavazhat kedvencére a mytuborg.hu weboldalon. A végső összecsapás egy óriási Music Killers-Tuborg party-val zárul a budapesti Rio-ban, 2015. július 3-án. A bulit, ami egyben egy élő összecsapás is lesz, a 89,5 Music Fm 21 órától közvetíti majd. Hajnalra kiderül, ki nyeri a Tuborg DJ versenyét.
]]>