Június 6-án egy egészen különleges, egész hétvégés threesome veszi kezdetét a Corvintetőn, amely a Be Massive és a Truesounds kollaborációjával fog megvalósulni.
Az esemény amellett, hogy egységében fogja magába foglalni mindazt, amit külön-külön is megszokhattunk a budapesti éjszaka két prominens szervezőgárdájától, speciális programokkal és különleges vendégekkel is ki fog egészülni.
Ez egész pontosan úgy fog kinézni, hogy szombaton délután 14:00-tól megkezdődik a hangolódás, ahol a Truesounds szülinaposai, Dandy és Gregory S nekiállnak felkészülni és egyben lazulni az éjszakai műszak előtt. Mivel a warm up elég magasan lesz, a Corvintető teraszán, ezért kellemesen mély zenékkel fogják kompenzálni a szintkülönbséget. Vendégekként pedig érkezik a Secret Factroy és Cortez is.
20:45-kör pedig közbelép a BL döntő, amit szintén a teraszon nézhet végig a közönség, majd 22:30-tól a Secret Factory robbantja be a nagytermet, amit a Be Massive legénysége vesz majd át egészen a vasárnap reggel kezdődő afterig, ahová visszatérnek a Trusounds legényei, és egészen délután 13:00-ig tolják majd a bulivonatot.
A hétvége legkiadósabb és legszínesebb bulija így egyértelműen a Corvintetőn lesz, amire garantáltan emlékezni fognak jódarabig azok, akik oda érkeznek.
Esemény: https://www.facebook.com/events/1551890468412820/
Időpont: 2015. június 6. 14.00
Kapunyitás: 21.00
Helyszín: Corvintető (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)
Belépők:
700 HUF – BEFORE délutáni party-ra
700 HUF – BE MASSIVE Label Party éjszakai szekcióra
1000 HUF – AFTER HOURS]]>