Ten Walls a kelet-európai blokk egyik legfelkapottabb lemezlovasa napjainkban. Produceri munkásságától hangos a szakma, Walking on elephants című zenéje még a BBC slágerlistájára is felkerült. Marijus Adomaitis most ismét a figyelem középpontjába került, miután egy június 3-án keltezett bejegyzésével sikerült magára haragítania az LMBT (Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisok és Transzneműek) közösséget. Véleménye szerint a melegek külön fajt képeznek.
‘I remember producing music for one Lithuanian musician, who tried to wash my brain that I don’t need to be so conservative and intolerant about them.
‘When I asked him “what would you do if you realized that your 16-year-old son’s browny (anus) is ripped by his boyfriend?” Well he was silent.’
He goes on to say in ‘the good 90s… these people of different breed where fixed’.
A homoszexualitást egyenesen a katolikus egyház pedofilbotrányaihoz hasonló véteknek nevezte.
‘Unfortunately a priest’s lie for many years was uncovered when children were massively raped.
‘Unfortunately the people of other breed continue to do it and everyone knows it but does nothing.’
Később kitörölte, amit írt és bocsánatot kért. Azóta viszont záporoznak a kommentek Ten Walls facebook oldalára, volt olyan rajongó, aki kettétörte a lemezét, több neves DJ is beszólt neki, hogy ezt talán mégsem kellett volna. Igen nagy öngólt lőtt annak tudatában, hogy a stílus a detroiti meleg szubkultúrából nőtt ki, az biztos, hogy ezzel a húzással jó néhány promóternél végleg ellőtte magát.
Mindenesetre a discogs már szét is trollkodta a profilját. Amúgy az megvan, hogy anno ő zenélt Mario Baszanov néven? 🙂
Forrás: [RA]
]]>